HOTEL ČATEŽ 5HOTEL ČATEŽ 3 zvezdice

http://www.terme-catez.si/sr/catez/

Hotel se nalazi u sklopu kompleksa termi Čatež. Gostima su na raspolaganju restoran, hotelski bar, wellness centar, poslovni centar. Ima 60 standardnih soba, 110 superior soba i 16 porodičnih apartmana. Sobe su dvokrevetne sa mogućnošću dodatnog ležaja, imaju kupatilo (tuš, fen), telefon, SAT TV i PAY TV. Superior sobe su dvokrevetne (francuski ležaj) sa mogućnošću dodatnog ležaja, porodični apartmani su dvosobne smeštajne  jedinice sa dvokrevetnom spavaćom sobom (francuski ležaj) i dva dodatna ležaja u predprostoru. Sobe su klimatizovane, sa kupatilom (tuš, fen) telefon,  SAT TV, mini bar, sef, fen za kosu, internet pristup, balkon (osim u 20 soba u prizemlju, koje imaju terasu). Standard sobe (ukupno 60 ) (u starom delu hotela) bez klime i bez balkona, većina sa odvojenim ležajima, (telefon, SAT TV).


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.