hotel terme

 

 TERME 4 zvezdice

http://www.terme-catez.si/sr/catez/

Ovaj hotel je pravi izbor za one koji svoj mini odmor žele da provedu mirno i opušteno. Beg od stresa je idealan u Centru zdravlja i lepote koji se nalazi u sklopu hotela. Hotel se nalazi u sklopu Termi Čatež i renoviran je 2011. godine, a gostima nudi 212 soba i 14 apartmana. U sklopu hotela se nalaze recepcija, restoran sa terasom, a la carte restoran, aperitiv bar, bazenski kompleks, opuštajući Centar zdravlja i lepote, saune, fitness studio, poslovni centar, internet, parking.  Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, internet, mini bar, telefon, kupatilo, fen. Sobe u prizemlju su bez balkona.


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.