hotel toplice



TOPLICE 3 zvezdice / 4 zvezdice

http://www.terme-catez.si/sr/catez/

Ponuda ovog hotela se može opisati rečenicom „Sve pod jednim krovom“. Idealan je za porodični odmor, sportiste i posebno za one koji vole dinamičan i aktivan odmor. Nalazi se u okviru Termi Čatež u neposrednoj blizini letnje Termalne rivijere i povezan je toplim hodnikom sa zimskom Termalnom rivijerom. Hotel ima 24 sobe u depandansu kategorije 3*, 107 soba u hotelu kategorije 4* i 4 porodične suita. U okviru hotela postoje recepcija, restoran povezan sa tropskom baštom, dečiji deo, animacija, igraonica, mini kazino, sportsko-rekreativni centar, višenamenska dvorana koja je odlična za kongrese, prezentacije i društvene susrete, Thai centar sa tajlandskim masažama, internet, parking. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo, fen. Sobe u depandansu su neklimatizovane.


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.