IZVOR


   

HOTEL IZVOR  5 zvezdica

http://www.a-hotel-izvor.com/

Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a od Beograda je udaljen 75km. Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa deset bazena sa preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija. Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje  u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”! Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.

Hotel raspolaže sa 165 smeštajnih jedinica (kapaciteta do 500 gostiju) raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe, apartmane i superior apartmane. Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju centralnu klimatizaciju, mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD tv i Voip telefon. U okviru hotelskog smeštaja nalaze se i četiri sobe za lica sa posebnim potrebama.

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe

Hotel raspolaže sa 8 jednokrevetnih soba i 81 dvokrevetnom sobom, od čega su 45 sa francuskim ležajem, a 36 su standardne dvokrevetne sobe sa dva odvojena ležaja.

Superior sobe Pored standard soba, hotel raspolaže sa 60 superior soba koje imaju posebne prostorije za dnevni boravak i za spavanje.

Apartmani  Posebnu celinu u našoj ponudi hotela čini 11 apartmana, koje odlikuje izuzetan komfor i ambijent. 

Superior apartmani Pet superior apartmana (površine od 70 - 105 m², plus terase od 30 - 70 m2) su opremljeni prostranim dnevnim boravkom sa francuskim ležajem i garniturom za sedenje, kao i spavaćom sobom.

USLUGE: Osim noćenja sa doručkom i večerom, hotel nudi raznovrsne sadržaje u ekskluzivno opremljenim prostorima:   - Kongresni centar  - Restorani - Lobby bar  - Internet kafe  - SPA & Wellness centar   - Aqua park - Fitnes centar  - Dečija igraonica  i PC igraonica  - Spoljašnja dečija igrališta - Kuglana sa barom - Program sezonskih animacija - Bilijar - Stoni tenis - Sportski tereni - Room service od 00:00 – 24:00 - Mini bar - Direktna telefonska linija u sobama (VOIP telefoni) - Besplatan Wireless Internet - Sefovi u sobama - LCD tv - Osoblje sa znanjem više stranih jezika - Uslužno pranje i peglanje veša - Obezbeđen parking uz sam objekat - Prevoz do aerodroma  - Organizovanje izleta (Risovača, Orašac, Oplenac, vinarije u okolini...) - Concierge - Lekar i zubar - Bankomat i menjačnica - Plaćanje gotovinski, virmanski i kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, American Express, Maestro, Diners Club)

SPA & WELLNESS

SPA & Wellness programi u hotelu “Izvor” su idealni za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, otklanjanje stresa, poboljšanje imuniteta, smanjenje kilograma i povećanje energije. Oni greju organizam i podstiču stvaranje serotonina – hormona sreće. SPA & Wellness programi hotela “Izvor” obuhvataju sledeće sadržaje: - Veliki centralni zatvoreni bazen (30ºC) - Spoljašnji bazen sa barom u vodi - Spoljašnji dečiji bazen - Dva zatvorena dečija bazena - Hidromasažna kada - Turska banja (38ºC) - Bazen za odmaranje (36ºC) - Relaks soba sa himalajskom solju - Bio sauna - Ruska banja - Parno kupatilo - Tepidarijumi - Vichy masaža - Finska suva sauna - Soba za masažu - Soba za tretmane lica i tela - Veseli tuševi sa zvučnim i svetlosnim efektima ("Sibirska noć", "Karipska oluja" i "Kišna magla")

Za goste hotela korišćenje Spa & Wellness centra je besplatno. Radno vreme Wellness centra je 08:00 - 21:00h.

Aqua park U sklopu hotelsko-turističkog kompleksa Izvor, nalazi se i aqua park, sa tri bazena, dvanaest velikih tobogana od kojih je najviši 22 m, dečijim atrakcijama, nacionalnim restoranom, kafeima, terenima za male sportove i tenis, kao i amfiteatrom za koncerte i druge događaje na otvorenom prostoru. Korišćenje aqua parka je besplatno za goste hotela.

Kongresni centar Kongresni centar hotela “Izvor” se sastoji od šest multifunkcionalnih sala: Kristalna dvorana (600 mesta), Beograd (100 mesta), Topola (70 mesta), VIP (35 mesta), Bukulja (15 mesta) i Boardroom (24 mesta). Sve sale imaju savremenu tehničku opremu: LCD projektore i platna, flip chart, Wireless internet, sound system, bezicne i fiksne mikrofone, laptopove, laserske pointere za prezentacije, LCD TV i DVD player, govornice, montazne bine. Kristalna dvorana se sastoji od velike sale sa 600 mesta deljive pokretnim pregradnim zidovima na dve ili tri celine, a na galeriji se nalaze gluve sobe za prevodioce i novinare. Kristalna dvorana je, osim za poslovne skupove, pogodna i za održavanje raznih vrsta gala svečanosti u skladu sa vašim zahtevima.