CHRISTINA A kat., Skijatos- plaža Vromolimnos

apartmani-christina-001 (3)

 
 
 

Lokacija: Kompleks apartmanske Ville Christina smešteni su na poluostrvu Kanapica, u jednoj od najlepših oblasti ostrva Skiatos. Skriveni u senci mediteranskih borova, ovi apartmani pružaju mogućnost mirnog odmora. Udaljeni su 400m od poznate Vromolimnos plaže, do koje se spušta zemljana staza za pešake. Do glavnog puta i najbliže autobuske stanice vodi 900m dug asfaltni put, a od grada je udaljen 7km. Zbog specifične lokacije preporučujemo ga svima koji vole pešačenje ili onima koji na ostrvu koriste automobil. Villa Christina ima otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, lepo uređenu baštu, bar pored bazena, internet, parking. Studio 02: prostrana soba sa širokim (francuskim) ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, wi-fi internet, sef, fen, kupatilo, peškiri za plažu, balkon. Studio 02+1: prostrana soba sa širokim (francuskim) ležajem i jednim sofa ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, wi-fi internet, sef, fen, kupatilo, peškiri za plažu, balkon. Usluga: doručak, služi se u restoranu, buffet servis (samoposluživanje).

Način i uslovi plaćanja: Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
  • Gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Čekovima građana – 40 % avans, ostatak na odloženo do 15.12.2016.
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.


pozadina2a


This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.