HOTEL HALIAETUM  (4)

 
 

Hotelsko naselje San Simon u Izoli nalazi se u bujnom mediteranskom zelenilu, u netaknutom kutku slovenačke obale, u kraju gde su i danas vidni ostaci antičke luke Haliaetum iz rimskog perioda. Izola je mesto sa bogatom istorijom, lepom arhitekturom i ljudima koji vole njihov rodni grad. Zato se gosti rado vraćaju. San simon Resort je zajedničko ime za hotel Haliaetum, hotel Mirta, depandanse Korala, Perla, Palma, Sirena i Park, koji ukupno raspolažu sa 225 soba.


HOTEL HALIAETUM 4*   www.bernardingroup.si  

Hotel je lociran u neposrednoj blizini gradica Izola, okružen Mediteranskim rastinjem i četinarima. Raspolaže sa 48 dvokrevetnih soba (mogućnost dodavanja ekstra ležaja), 4 jednokrevetne sobe i suitom.. Svaka soba ima klimu, balkon, satelitsku TV , direktnu telefonsku liniju, mini bar, fen. Hotel poseduje aperitiv bar, bazen sa grejanom morskom vodom, direktan prilaz plaži, fitness centar, Welness & Spa centar (u hotelu Mirta), glavni restoran San Simon sa terasom, frizera, salu za seminare, teren za mini golf, parking (uz doplatu).


USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovanasamozauplatukompletnogiznosa. U suprotnom, garantovan je samoiznosakontacije, a ostatak je podložanpromeni.

NAČIN PLAĆANJA:

- gotovinski - uplataavansaodnajmanje 40 % odukupnecenearanžmanaprilikomprijave, ostataknajkasnije 20 danaprepolaska

- kreditnim karticama

- preko računa

- kreditimaposlovnihbanaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.


pozadina2a