Hotel Mirta (4)

 
 

Hotelsko naselje San Simon u Izoli nalazi se u bujnom mediteranskom zelenilu, u netaknutom kutku slovenačke obale, u kraju gde su i danas vidni ostaci antičke luke Haliaetum iz rimskog perioda. Izola je mesto sa bogatom istorijom, lepom arhitekturom i ljudima koji vole njihov rodni grad. Zato se gosti rado vraćaju. San simon Resort je zajedničko ime za hotel Haliaetum, hotel Mirta, depandanse Korala, Perla, Palma, Sirena i Park, koji ukupno raspolažu sa 225 soba.


Hotel MIRTA 4* www.bernardingroup.si  

Hotel ima 43 dvokrevetne sobe koje imaju mogućnost jednog ili dva dodatna ležaja, a za prefinjene ukuse u ponudi je i predsednički apartman.  U hotelu je i Wellness i Spa centar. Svak soba ima balkon, klimu, satelitsku TV, sef, direktan telefon, mini bar, moderno kupatilo sa fenom za kosu, delimičan pogled na more. Gosti mogu koristiti sve sadržaje hotela Haliaetum.


USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovanasamozauplatukompletnogiznosa. U suprotnom, garantovan je samoiznosakontacije, a ostatak je podložanpromeni.

NAČIN PLAĆANJA:

- gotovinski - uplataavansaodnajmanje 40 % odukupnecenearanžmanaprilikomprijave, ostataknajkasnije 20 danaprepolaska

- kreditnim karticama

- preko računa

- kreditimaposlovnihbanaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.


pozadina2a