Vila KORALA / Vila PERLA / Vila SIRENA / Vila PALMA 3*


Vila KORALA, Vila PERLA, Vila SIRENA , Vila PALMA 3 (3)

 
 

Hotelsko naselje San Simon u Izoli nalazi se u bujnom mediteranskom zelenilu, u netaknutom kutku slovenačke obale, u kraju gde su i danas vidni ostaci antičke luke Haliaetum iz rimskog perioda. Izola je mesto sa bogatom istorijom, lepom arhitekturom i ljudima koji vole njihov rodni grad. Zato se gosti rado vraćaju. San simon Resort je zajedničko ime za hotel Haliaetum, hotel Mirta, depandanse Korala, Perla, Palma, Sirena i Park, koji ukupno raspolažu sa 225 soba.

Depandansi KORALA, PALMA, PERLA, SIRENA i PARK ** www.bernardingroup.si

Pet depandansa se nalazi u uređenom parku pored hotela Haliaetum. U svakom od njih je 26 dvokrevetnih soba, a u depandansu Park je 25 dvokrevetnih soba. Neke od njih imaju balkon i pogled na more. Sobe koje nemaju balkon pružaju mogućnost jednog ili dva dodatna ležaja, po potrebi. Idealan za porodice sa decom.  Svaka soba ima satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tuš kabinom i fenom, klimu. Gosti mogu koristiti sve sadržaje hotela Haliaetum.


USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovanasamozauplatukompletnogiznosa. U suprotnom, garantovan je samoiznosakontacije, a ostatak je podložanpromeni.

NAČIN PLAĆANJA:

- gotovinski - uplataavansaodnajmanje 40 % odukupnecenearanžmanaprilikomprijave, ostataknajkasnije 20 danaprepolaska

- kreditnim karticama

- preko računa

- kreditimaposlovnihbanaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.


pozadina2a