BAL  
 

Hotel ima 193 klimatizovane sobe i 16 apartmana, koji savkom gostu garantuju udobnost. Gotovo sve sobe su okrenute ka jezeru Balaton. Hotel je otvoren tokom cele godine i idealan je za one koji žele da se opuste ili vole sportove na vodi, ali i za porodice sa malom decom. Restoran nudi posetiocima obilni bife doručak i večeru, vrhunskog kvaliteta uobičajenog u Hunguest hotelima. 'Mistral Bar " sa  terasom nudi ekskluzivna vina, osvežavajuće koktele, kao i živu muziku uveče. Hotel ima svoju wellness jedinicu sa unutrašnjim bazenom koji je dugačak 25 metara, džakuzi, Kneipp-bazen i različite saune (finska, infra-saune i parna kupatila)...Ljubitelji sporta mogu uživati u fitnes, aerobik i skvoš objekatima svakog dana.  'Spa i Beauty Salon" nudi brojne usluge: masažu i kozmetičke tretmane, manikir i pedikir.

Potrebno je samo 5 minuta šetnje do plaže (6700 kvm. Ljubitelji aktivnog sporta mogu uživati u odbojci na pesku, ali postoji i mogućnost igranja šaha, kajak, surfovnje...


 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovanasamozauplatukompletnogiznosa. U suprotnom, garantovan je samoiznosakontacije, a ostatak je podložanpromeni.

NAČIN PLAĆANJA:

- gotovinski - uplataavansaodnajmanje 40 % odukupnecenearanžmanaprilikomprijave, ostataknajkasnije 20 danaprepolaska

- kreditnim karticama

- preko računa

- kreditimaposlovnihbanaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.