Vladimir Kličko - Tajson Fjuri (Dizeldorf, 24.10.2015.) - BOKS MEČ ZA TITULU SVETKSOG ŠAMPIONA

 

NEMAČKA

 

DIZELDORF

ESPRIT ARENA

BOKS MEČ ZA TITULU SVETKSOG ŠAMPIONA

Wladimir Klitschko – Tyson Fury

 

24. OKTOBAR-25. OKTOBAR
2 dana / 1 noćenje

Preuzmite program putovanja u PDF-u  PDF

Dizeldorf je grad muzeja, sajamski centar, grad sa najvećom japanskom zajednicom u Evropi, ozbiljan modni centar.  Dizeldorf je u bukvalnom prevodu znači Selo na Dizelu (mala reka koja protiče kroz grad). Posle Minhena je najveći nemački modni centar, sedište velikih multinacionalnih kompanija poput Nivea, Henkel, Vodafon i uopšte veliki je privredni centar. Bogatstvo je grad stekao zahvaljujući metalskoj industriji, odnosno obližnjim veoma bogatim rudnicima koji su u prošlosti bili veliki generator prihoda. Poznato je i veliko rivalstvo između dva susedna grada – Dizeldorfa i Kelna. U poslovnom svetu Dizeldorf je poznat po velikom i modernom sajamskom centru gde se održavaju neki od najvažnijih svetskih sajmova. Esprit Arena je multifunkcionalni fudbalski stadion u Dizeldorfu I ima 54.600 mesta za gledaoce, pokretni krov. U Esprit Areni održavaju se svi veliki koncerti, a ovde je održano i takmičenje za Pesmu Evrovizije 2011.


  1. Oktobar 1. dan BEOGRAD – FRANKFURT – DIZELDORF

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 04.00h; Polazak aviona za Frankfurt u 06.10h – let LH 1411; Dolazak u Frankfurt u 08.10h; Nastavak leta za Dizeldorf u 08.55h – let LH 74. Dolazak u Dizeldorf u 09.45h. Transfer od aerodroma do hotela može biti organozovan na upit. Dolazak u hotel. Odlazak u Esprit Arenu na boks meč sa početkom u 20.00h. Povratak u hotel. Noćenje.

  1. Okrobar 6. dan                 DIZELDORF – MINHEN – BEOGRAD                                                                                                                                   

Napuštanje hotelskih soba u ranim jutarnjim satima. Transfer do aerodroma (može biti organizovan, na upit); Polazak aviona za Minhen u 09.20h – let LH 2005; Dolazak u Minhen u 10.30h. Nastavak leta za Beograd u 11.10h. Dolazak u Beograd u  12:40h. KRAJ PROGRAMA

 *  Ponuđeni program je predlog aranžmana, unutar kog možemo korigovati broj dana, smeštaj i ostale usluge na destinaciji prema vašim željama.


 

 

CENA PO OSOBI, U EURIMA

 Hotel Usluga Smeštaj 24. OKTOBAR-25. OKTOBAR
2 dana / 1 noćenje
1/2 1/1
Gildors 3* RO 157 180
Radisson Blu Scandinavia Düsseldorf 5* RO 182 220

 

Cena putovanja uključuje:

Povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Frankfurt-Dizeldorf-Dizeldorf-Minhen-Beograd kompanijom Lufthansa, 1 noćenja u izabranom hotelu, troškove organizacije putovanja.

 

Cena putovanja ne uključuje:

Aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 145 Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), transfere i ulaznicu za boks meč, fakultativne izlete, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

Napomena: Ulaznicu je moguće uplatiti u agenciji. Cena ulaznice od 40 eura i zavisi od kategorije.

 

Napomena:

  • Ulaznice je moguće uplatiti u agenciji. Informacije na telefon: 011 4048 570, 011 4048 571, 063 306 365, 063 306 995.
  • Realizacija aranžmana po navedenim cenama ne zavisi od broja prijavljenih putnika već od raspoloživosti slobodnih mesta na traženim letovima (M klasa,). Ukoliko na pomenutoj klasi nema raspoloživih mesta Agencija zadržava pravo promene cene aranžmana.

 

OPIS HOTELA:

Gildors 3* –  Collenbachstraße 51 – 40476 –  Düsseldorf

http://www.gildors-hotel.de/home/?L=1
Hotel je renoviran 2012. godine. Ima ukupno 90 soba, od toga 58 dvokrevetnih, 12 trokrevetnih i 20 jednokrevetnih. Hotel ima recepciju, sef na recepciji, lift, lobi, hotelski parking. Hotel dozvoljava boravak kućnim ljubimcima, na upit i uz doplatu. Sve sobe imaju kupatilo, WI-Fi, telefon, mini bar, fen, kavlovsku televiziju.

Radisson Blu Scandinavia Hotel 5*– Karl Arnold Platz, 5 – D-40474 – Düsseldorf

http://www.radissonblu.com/scandinaviahotel-duesseldorf
Hotel je udaljen od aerodroma 6 km, 100 m od metro stanice Golzheimer Platz (linije U78 & U79). Ima ukupno 314 soba. Svaka soba ima wireless Internet, klima uređaj, kupatilo, fen , telefon. Hotel ima restoran, lobby bar, bar sa baštom, unutrašnji bazen, teretanu, konferencijsku salu.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska, platnim karticama, preko računa, kreditima poslovnih banaka.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15 dana pre polaska ili do popune mesta. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 14.08.2015.