1FC Kӧln vs FK Crvena Zvezda

 

UEFA Europa League, Group Stage

 27.09.17. – 28.09.2017.

2 dana / 1 noćenje, avionom

 1.FC Köln vs FK Crvena Zvezda 

DIREKTAN ČARTER LET

 

 

FC Koln – FK Crvena Zvezda 27-28.09.17.

Keln je grad u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija. Po površini i broju stanovnika ovo je četvrti grad u Nemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Minhena. Najveći je grad najmnogoljudnije savezne države Severne Rajne-Vestfalije. Keln se nalazi na obali reke Rajne, dok dve strane grada spaja sedam  mostova. Glavna atrakcija grada je Kelnska katedrala (nem. Kölner Dom), danas treća najviša crkva na svetu i najveća turistička atrakcija Nemačke. Keln je poznat i po Kölsch pivu, kao i po karnevalu koji se svake godine održava u februaru.

Program putovanja:

27.Sep.                        1.dan   BEOGRAD –KELN
Polazak aviona za Keln u prepodnevnim satima; dolazak u Keln oko u 11.30h; transfer do hotela; Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; Noćenje.

28.Sep.                        2.dan   KELN – BEOGRAD
Doručak; Slobodno vreme za individualne aktivnosti; napuštanje hotelskih soba do 17.00h; transfer do Rhein Energie Stadiona gde se sa početkom od 19.05h odigrava utakmica 2. Kola grupne faze UEFA Europa Lige između 1.FC Koln i FK Crvena Zvezda; nakon završetka utakmice transfer do aerodroma; polazak aviona za Beograd oko 23.50h; dolazak u Beograd oko 01.50h. KRAJ PROGRAMA

tabela keln vs fc crvena zvezda


Cena putovanja uključuje
:

Čarter let na relaciji Beograd-Keln-Beograd kompanijom AVIOLET, 1 noćenje sa doručkom u izabranom hotelu (doručak – švedskisto) i mogućnošću korišćenja sobe do polaska na stadion (17.00), transfere prema programu, usluge pratioca grupe i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje:
Aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 43Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), ulaznicu za utakmicu, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

ULAZNICE:

Ulaznice za utakmicu je moguće kupiti u agenciji, uz uplaćen paket aranžman. Za informacije o cenama nas možete kontaktirati na 011 4048 570 ili na e-mail info@championstravel.rs

 

OPIS HOTELA:

Stadtpalais4* – Deutz-Kalker-Straße 52, Deutz, 50679 Koeln – www.hotelstadtpalais.de

Hotel se nalazi nepuna 2 km od strogog centra  Kelna (Kelnska katedrala) u neposrednoj blizini Lanxess Arene i Kelnskog sajma. Od stadiona je udaljen oko 8km a od aerodroma 12km. Smešten je u zaštićenoj istorijskoj zgradi. Raspolaže sa 113 konfornih soba, svaka ima SAT TV, mini bar, fen za sušenje kose, sef, telefon, WiFi, kupatilo sa toaletom. U okviru hotela se nalaze bar, restoran, sala za sastanke, finska sauna. Usluga: noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

Hilton 4* – Marzellenstrasse 13-17, 50668, Koeln –  www3.hilton.com

Nalazi se u strogom centru grada, 6 km od stadiona i 14km od aerodroma. Raspolaže sa ukupno 296 konfornih soba, svaka ima kupatilo, klima uređaj, LCD TV, mini bar, sef, radni sto, ketler za kafu/čaj, bade mantil, telefon i konekciju za internet. Gostima su na raspolaganju restoran, bar, sale za sastanke, poslovni centar, fitness, salon za masažu, sauna, solarium. Doručak je po principu švedskog stola.

 

NAČIN PLAĆANJA:

– uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska

– gotovinski

– platnim karticama

– preko računa

– kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na danuplate. Cena je garantovana samo zauplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ORGANIZATOR PUTOVANJA ZADRŽAVA PRAVO DA U SLUČAJU PROMENE CENE PREVOZA IZVRŠI KOREKCIJU CENE PUTOVANJA KAO I DA U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA OTKAŽE PUTOVANJE 

(minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 120).

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Champions Travel.Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 08.09.2017.