FC Bate vs FK Crvena Zvezda

UEFA Europa League, Group Stage

22.11.17.  – 23.11.2017

2 dana / 1 noćenje, avionom

FC Bate vs FK Crvena Zvezda

 

 DIREKTAN ČARTER LET

 

PDFFC Bate – FK Crvena Zvezda 22-23Nov2017 -CEN BR 2

Minsk je glavni i najveći grad Republike Belorusije, administrativni centar Minske oblasti i Minskog rejona, sedište Zajednice Nezavisnih Država, „Grad heroj Sovjetskog Saveza“, najznačajniji politički, privredni, kulturni i naučni centar u zemlji. Smešten je na obalama reke Svislač u području Minskog pobrđa, gotovo u samom geografskom središtu Belorusije.
Barisav ili Borisov je grad u Belorusiji i administrativno je središte Barisavskog rejona Minske oblasti. Grad leži na obali reke Berezina na oko 71 km severoistočno od glavnog grada zemlje Minska. Po prvi put se pominje u pisanim letopisima 1102. i jedan je od najstarijih gradova u zemlji.
Iz Barisava je fudbalski klub BATE Borisov, višestruki prvak Belorusije i učesnik Uefine Lige šampiona I Lige Evrope.

 

Program putovanja:

22.Nov.                               1.dan                BEOGRAD – MINSK
Polazak aviona za Minsk u prepodnevnim satima; dolazak u Minsk oko  u 12.00h; transfer do hotela; Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje.

23.Nov.                               2.dan               MINSK – BORISOV – MINSK – BEOGRAD
Doručak; slobodno vreme za individualne aktivnosti; napuštanje hotelskih soba do 12.00h; u ranim popodnevnim satima transfer do Stadiona “Borisov Arena” gde se sa početkom od 19.00h odigrava utakmica 5. Kola grupne faze UEFA Europa Lige između FC Bate I FK Crvena Zvezda; nakon završetka utakmice transfer do aerodroma u Minsku; polazak aviona za Beograd oko 23.45h; dolazak u Beograd oko 01.50h.                                         KRAJ PROGRAMA

 

FC Bate vs FK Crvena Zvezda cen2

Cena putovanja uključuje: povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Minsk -Beograd kompanijom AVIOLET, 1 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu (doručak – švedski sto), transfere prema programu i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 49 Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), ulaznicu za utakmicu, međunarodno putno osiguranje, individualne troškove putnika.

 

Doplata (opciono):

– late check out (za kasnu odjavu iz sobe, do polaska na stadion): Hotel Belarus – u 1/1 sobi: 30 eur;  u 1/2 sobi: 40 eur. U hotelu Double Tree by Hilton – u 1/1 sobi: 60 eur / u 1/2 sobi: 70 eur.

ULAZNICE:

Ulaznice za utakmicu je moguće kupiti u agenciji, uz uplaćen paket aranžman. Za informacije o cenama nas možete kontaktirati na 011 4048 570 ili na e-mail info@championstravel.rs

 

OPIS HOTELA:

Double Tree by Hilton 4*           http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/belarus/doubletree-by-hilton-hotel-minsk-MSQDTDI/index.html

Hotel se nalazi u centru Minska, nedaleko starog grada. Iz soba sa viših spratova se pruža predivan pogled na grad i okolinu. Sve sobe su moderno opremjene i imaju kupatio, garderober, sigurnosni sef, minibar, plazma TV , telefon, internet konekciju. U okviru hotela se nalaze restoran, bar, lobby caffe, fitnes centar. Usluga: noćenje sa doručkom, po principu švedskog stola.

Hotel Exterior and Surrounding Buildings  DoubleTree by Hilton Hotel Minsk, Belarus - King guest room   DoubleTree by Hilton Hotel Minsk, Belarus -Ember Restaurant  DoubleTree by Hilton Hotel Minsk, Belarus - SkyLounge, Table  DoubleTree by Hilton Hotel Minsk, Belarus - Roomview

 NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska

– platnim karticama

– preko računa

– kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 10 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. OVO PUTOVANJE JE INDIVIDUALNO I ZA REALIZACIJU PROGRAMA NIJE POTREBAN MINIMUM PUTNIKA.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br.2 od 10.11.2017.