FC PSG vs FK Crvena Zvezda - 3. OKTOBAR 2018.

UEFA CHAMPIONS League, Group Stage

 

FC PSG vs FK Crvena Zvezda

 

 Polazak 02.10.18. – 3 dana / 2 noćenja,
avionom
redovna linija

 

PDF FC PSG – FK CZ 02-04 OKT18- REDOVNA LINIJA -CEN BR 1

PARIZ – grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž, Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr- slikarska meka, i Pigal – najživlja četvtr sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz.  Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova.

Stadion Park Prinčeva (Parc des Princes), na kom svoje domaće mečeve igra Le Paris Saint-Germain FC,  sagrađen je 1937. godine. Ima kapacitet od 48.713 mesta i biće mesto odigravanja utakmice 2. Kola grupne faze Lige Šampiona između FC PSG i Fk Crvena Zvezda, 03. Oktobra 2018.

Program putovanja:

02.Okt.                 1.dan    BEOGRAD – PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla“ kod šaltera INFORMACIJA u 05h. Polazak aviona za Pariz u 06h40 let – JU 310 (Air Serbia) i dolazak u Pariz u 09h15. Transfer do hotela; Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni razgled grada,  noćenje.

03.Okt.                 2.dan    PARIZ

Doručak, slobodno vreme za individualne aktivnosti  ili odlazak na fakultativne izlete Versaj ili Luvr.  U 16h20 transfer do Stadiona “Park Prinčeva” gde se sa početkom od 18h55 odigrava utakmica 2. Kola grupne faze UEFA Champions Lige između FC Paris Saint Germain I FK Crvena Zvezda; nakon završetka utakmice transfer do hotela DU HAVRE i RONCERAY. Za hotele Olympic i Alpha, transferi nisu potrebni, zbog blizine stadiona.

4.Okt. 3.dan PARIZ – BEOGRAD

Doručak; transfer do aerodroma Šarl de Gol u 07h15; polazak aviona za Beograd  10h1h – let JU 311 (Air Serbia); dolazak u Beograd oko 12h30. KRAJ PROGRAMA.

  

CENA JE IZRAŽENA U EUR PO OSOBI
CENE - LIGA ŠAMPIONA - FC PSG vs FK CRVENA ZVEZDA

Cena putovanja uključuje: povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Pariz -Beograd kompanijom Air Serbia, 2 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu (doručak – švedski sto ili kontinentalan), transfere prema programu i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 141 Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), ulaznicu za utakmicu, boravišne takse od 1,65 eur po osobi po noći,  međunarodno putno osiguranje, individualne troškove putnika.

 

Doplata (opciono):

FAKULTATIVNI IZLETI:

– Panoramski razgled grada – (autobus + vodič)  40 eur

– Versaj dvorac – (ulaznica za dvorac, prevoz i vodic)  80 Eur – odrasli / 45 Eur – deca do 16 god. ,

– Muzej Luvr (ulaznica i vodič) 45 Eur odrasli, 20 Eur deca do 15 god.

– Diznilend (ulaznica, autobuski prevoz) 119 Eur odrasli, 109 Eur deca do 11 god. KUPOVINA U AGENCIJI

– Krstarenje brodom po seni (ulaznica), 15 eura.

– Pešačka tura : Obilazak peške uz koriščenje metroa(uključene metro karte) sa vodičem. 35 eur

ULAZNICE:

Ulaznice za utakmicu je moguće kupiti u agenciji, samo  uz uplaćen paket aranžman.. Za informacije o cenama  možete nas kontaktirati na 011 4048 570 ili na e-mail: info@championstravel.rs

 

OPIS HOTELA:

GRAND HOTEL DU HAVRE 3*

Lokacija18,Rue d’Amsterdam , 75009 , Paris         www.havrehotel.com

Hotel poseduje 81 sobu, svaka ima TV, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatila sa kadom/tus i fen za susenje kose a neke su klimatizovane. Idealan polozaj, na samo 100m od robnih kuca (Printemps i Galeries Lafayette), 250m od Opere Garnier,  400m od najveceg trga Konkord i Jelisejskih polja. Sve zajednicke prostorije (recepcija, 2 veca salona sa jednim barom, sala za dorucak, sala za konferencije) renovirane, modernizovane u 2007. a poslednje renoviranje soba je izvrseno 1998. Dorucak je kontinentalan.

BEST WESTERN RONCERAY OPERA 3* 

Lokacija: 10, boulevard Montmartre, 75009 Paris  www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr   

Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku, sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre, blizu Opere Garnier, muzeja Luvr,  trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka od njih poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom/tušem i fen za kosu a u sklopu hotela su i 6 sala za konferenciju , restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera.

Doručak je po principu švedskog stola.

HOTEL OLYMPIC 3*

 Lokacija 69 Avenue Victor Hugo, 92100 , Paris.            www.hotel-olympic.com

Udaljen je oko 700m od stadiona “Park Prinčeva“ do kojeg se stiže pešice za 10 min a nedaleko od stadiona je   teniski centar Roland Garros. U blizini hotela nalazi se i metro linija broj 9 koja vas vodi do Šanzelizea, Opere i robnih kuća Galeries Lafayette, Printemps.  Svaka soba poseduje kupatilo sa fenom za kosu, TV HD, sef i besplatni Wi-Fi . Doručak se služi od 7h – 10h po principu švedskog stola.

 

HOTEL ALPHA 3*

Lokacija 26, rue Emile Laudrin 92100 Paris.                       www.alpha-paris-hotel.com

Nalazi se u mirnoj ulici a u istom kvartu kao i hotel Olympic tako da se do stadiona dolazi brzo , 10 min pešice. Svaka soba poseduje kupatilo sa fenom za kosu, TV sat, sef i besplatni Wi-Fi . Doručak se služi od 7h – 10h po principu švedskog stola.

 

NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata avansa od najmanje 50 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 20 dana pre polaska

– platnim karticama

– preko računa

– kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 10 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE POTREBNO JE  MINIMUM 30 PUTNIKA.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 05.09.2018.