FIFA World Cup - SRBIJA - ŠVAJCARSKA

FIFA World Cup, Group Stage

SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU 2018                

SERBIA vs SWITZERLAND


SRBIJA – ŠVAJCARSKA
Polazak 22.06.18. – avionom

 

 DIREKTAN ČARTER LET

 

PDF Program putovanja

Kalinjingrad je osnovan u 13. veku (tačnije 1255 g.) od strane vitezova Tevtonskog reda kada je dobio ime Konigsberg (u prevodu Kraljeva gora). Kroz svoju nestabilnu istoriju, ovaj grad je predstavljao dom mnogim umetnicima, filozofima, misliocima: Imanuel Kant je ceo svoj život proveo u ovom gradu podučavajući studente na lokalnom univerzitetu; poznati kompozitor  Rihard Wagner, Ernest Teodor Hoffmann čuveni predstavnik nemačke romantičarske novelistike, samo su neki od najpoznatijih stanovnika Konigsberga. Danas ovaj grad ima oko 450.000 stanovnika, iako odvojen od ruske teritorije, predstsvlja vrlo važnu rusku luku. Zaštitni znak grada predstavlja rekonstruisana crkva-katedrala iz XIV veka, sa dve kapele: pravoslavnom i protestantskom i kao takva predstavlja simbol mira i pomirenja. Zanimljivo je da Kalinjingrad i regija koja ga okružuje predstavljaju najveće svetsko nalazičte ćilibara.

 

Program putovanja:

 22.Jun.                 1.dan    BEOGRAD – KALINJINGRAD
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Belvi Travel-a u 09.30h. Polazak aviona za Kalinjingrad u 11.30h (JU3660); dolazak u Kalinjingrad u 13.30h po lokalnom vremenu; transfer do stadiona “Kaliningrad Stadion“ gde se sa početkom u 20.00h igra utakmica 2. kola grupne faze FIFA Svetskog prvenstva između reprezentacija Švajcarske i Srbije (grupa E) ; nakon utakmice transfer do aerodroma.

23. Jun. 2.dan    KALINJINGRAD – BEOGRAD
Polazak aviona za Beograd u 01.10h (JU3661); noćni let;  dolazak u Beograd oko 03.05h. KRAJ PROGRAMA

 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 399 EUR

 

Cena putovanja uključuje: povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Kalinjingrad-Beograd kompanijom AIRSERBIA, 1 hladan snack tokom leta, transfere prema programu i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 45 Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), ulaznicu za utakmicu, međunarodno putno osiguranje, individualne troškove putnika.

  

KALININGRAD STADIUM:

Godina izgradnje:           2018

Kapacitet:                          35.000

Lokacija:                             Oktyabrsky Island

Ovaj stadion je potpuno nov, izgrađen isključivo za potrebe Svetskog prvenstva. Nalazi se u srcu Kaliningrada, na Oktobarskom ostrvu. Ovo je multifunkcionalan objekat na kojem će, nakon završetka Svetskog prvenstva, svoje utakmice kao domaćin odigravati FC Baltika Kaliningrad. Takođe, biće korišćen za ostale sportske manifestacije i koncerte.

 

NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata avansa od najmanje 50 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska

– platnim karticama

– preko računa

– kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 10 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ZA REALIZACIJU PROGRAMA POTREBAN JE MINIMUM OD 120 PUTNIKA.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 24.04.2018.