BARSELONA, 22.01.2020. - FC Barcelona vs KK Crvena Zvezda

TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE, Round 21

           

FC Barcelona vs KK Crvena Zvezda

 22.01.20. / 24.01.2020

 2 dana / 1 noćenje

DIREKTAN ČARTER LET

 

 

PDF PROGRAM PUTOVANJA – FC Barcelona – KK CRVENA ZVEZDA

Barselona je glavni grad pokrajne Katalonije i drugi grad po veličini u Španiji. Nalazi se na obalama Mediterana, u dolini koja je okružena morem na istoku, planinama Sijera de Koljserola na zapadu, rekom Ljobregat na jugu i rekom Besos na severu. Barselona je grad koji ima dušu, čini se da je u njoj sve podjednako lepo, i ono što stiže iz daleke prošlosti i ono što je tek nedavno ugledalo svetlost dana. Ona je osobena, jedinstvena i prepoznatljiva zahvaljujući pre svega katedrali Sagrada Familiji, nedovršenom delu čuvenog španskog arhitekte Antonija Gaudija, zatim Parku Guelj – mestu gde je poznati arhitekta živeo poslednjih 20 godina svoga života… Jedno od najprivlačnijih mesta je šetalište  Las Ramblas koje se nalazi između Trga Katalonije i luke.
Košarkaška utakmica biće odigrana u Palau Blaugrana hali,u kojoj se igraju košarkaške i rukometne utakmice, kao i mečevi futsala i roller hokeja. Hala koja je otvorena 1971. godine je kapaciteta 7585 mesta i nalazi se u neposrednoj blizini stadiona Camp Nou.

 

 

Program putovanja:

 

  1. Jan. 1.dan BEOGRAD – BARCELONA

Sastanak učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pre poletanja. Polazak aviona za Barselonu, let JU6054 u 10h00; Dolazak u Barselonu 12h40 i transfer do hotela. Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; Noćenje.

  1. Jan 2.dan BARCELONA

Doručak; slobodno vreme za individualne aktivnosti; Oko 19h transfer do hale Palau Blaugrana gde će se igrati utakmica 21. kola Eurolige 2019/20 između FC Barcelona i KK Crvena Zvezda, sa početkom u 21h00; transfer do aerodroma na povratni let za Beograd.

  1. Jan 3.dan BARCELONA – BEOGRAD

Polazak aviona za Beograd Beograd, let Ju6055 oko 01h10 –dolazak u Beograd oko 03h40.   KRAJ PROGRAMA.

 

 

 

Cena putovanja uključuje: avio prevoz na relaciji Beograd-Barcelona-Beograd čarter letom, aerodromske takse,  1 noćenje sa doručkom u izabranom hotelu (doručak – švedski sto), transfere prema programu putovanja, late check out u hotelu 23.januara, gradsku boravišnu taksu i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje:  ulaznicu za utakmicu, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

 

ULAZNICE:

Ulaznice je moguće kupiti posredstvom agencije. Za informacije o cenama nas možete kontaktirati na 011 4048 570 / 011 4048 571 / 011 4048 572 ili na e-mail bojana@championstravel.rs

 

OPIS HOTELA:

HOTEL MADANIS 4*, Carrer de la Riera Blanca, 10 08903 L’Hospitalet de Liobregat Barcelona

https://www.hotelmadanis.com/galeria/

Na samo 5 min šetnje od stadiona Camp Nou i hale Palau Blaugrana nalazi se hotel Madanis, otvoren 2001. godine.  Hotel modernog stila sa restoranom i barom, recepcijom, liftom. Hotel poseduje 30 soba.  Sobe imaju balkon, klimatizaciju, mini bar, sef, set za kafu I čaj.

Hotel Madanis je direkno povezan Metroom sa centrom linijama: L3 zelena , L5 plava linija

Zelena vodi na Pl. España , Kolumbo, Ramblu, Placa Catalunia. Itd.. 10-12 min

Plava vodi na Sagrada Familiju, Diagonal, itd. 12-15 min

 

AB VILADOMAT BARCELONA 3* –  Viladomat, 197, Barcelona, Spain

https://www.aa-hoteles.com/es/hotel-barcelona/hotel-viladomat/fotos-videos

Hotel se nalazi na udaljenosti od oko 12km od aerodroma (El Prat), I svega oko 20 min od centra Barselone (ulica Ramblas -1,9 km; LA Sagrada Familia 2,8km).

Hotelska zgrada je sedmospratna, ima ukupno 81 sobu. Hotel poseduje lobi zonu, recepciju, lift, restoran, bar, WIFi.  Sve sobe su klimatizovane, poseduje telefon, Tv, sef, set za čaj I kafu, mini bar, fen.

 

NAČIN PLAĆANJA:

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

Plaćanje je moguće:

  • gotovinski – uplata u celosti, prilikom rezervacije.
  • preko računa

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAPOMENA :

  • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta-pasoše i njihovu validnost.
  • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
  • Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

 

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 3 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 3 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ZA REALITACIJU OVOG PROGRAMA POTREBAN JE MINIMUM OD 100 PRIJAVLJENIH PUTNIKA.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 15.01.2020.