EVROLIGA 2016/17 (REAL MADRID - CRVENA ZVEZDA)

 

2016/17 TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE

            

REAL MADRID – CRVENA ZVEZDA 

Polazak 09.03.2017. / Povratak: 12.03.2017.
4 dana / 3 noćenja
avionom

 

Madrid se nalazi u srcu Španije na 665 metara nadmorske visine (glavni grad sa najvećom nadmorskom visinom u Evropi). Smešten je na obali male reke Manzanares i pripada istorijskom predelu Kastilje. Iako relativno mlad, može se pohvaliti izuzetno bogatom istorijom i kulturno-istorijskim nasleđem. Njegovi dvorci, muzeji, široke ulice i prelepi trgovi nude bezbroj zanimljivosti i privlače milione turista: Palacio Real – Kraljevska palata, danas muzejski prostor sa impresivnim zbirkama slika, porcelana, satova, fresaka, Stradivarijevih violina, Prado muzej sa preko 7.500 umetničkih dela među kojima su i dela Velaskeza, El Greka, Goje, Ticijana, Botičelija, Plaza Mayor – jedan od najlepših evropskih renesansnih trgova, Puerta del Sol – trg sa koga se računaju sve udaljenosti u Španiji, El Retiro park…

PDFCenovnik – Euroleague 2016/2017 – Real Madrid vs Crvena Zvezda

 

Program putovanja:

09.Mar.                                1.dan    BEOGRAD – MINHEN – MADRID

Sastanak putnika u 11.15h na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera informacija; Polazak aviona za Frankfurt u 13.15h – let LH1407 ; dolazak u Frankfurt u 15.15h; nastavak leta za Madrid u 17.10h – let LH1122; dolazak u Madrid u 19.45h; transfer do hotela; smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje.

10.Mar.                                2.dan    MADRID
Doručak; polazak na poludnevni panoramski razgled grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Plaza Espanya, Calle Mayor, Puerta del Sol, Kraljevska Palata , Trg Cibeles; povratak u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; u toku večeri odlazak javnim prevozom do sportske hale – Barclaycard Center, u kojoj se igra utakmica 25. kola Euroleague između Real Madrida i Crvene Zvezde Mts; povratak u hotel; noćenje.

11.Mar.                               3.dan    MADRID
Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Toledo – vožnja do nekadašnje prestonice Španije, koju i danas mnogi španci zovu „Carski grad“. Sagrađen na uzvišenju iznad reke Taho, Toledo je proglašen Svetskom baštinom od strane UNESCO. Gradom dominira carski dvorac (Alcazar) podignut po naredbi Karlosa Petog, u kome je danas smešten vojni muzej. Obilazak veličanstvene gotske katedrale sa predivnim vitražima iz XV i XVI veka i delima Goje i El Greka, crkve Svetog Tome sa El Grekovim remek-delom „Sahrana grofa od Orgaze“ i sinagoge Svete Marije Blanke. Slobodno vreme za individualnu šetnju uskim ulicama  prepunim raznovrsnih radnjica, uz obaveznu posetu nekoj od mnogobrojnih lokalnih prodavnica marcipana. Povratak u Madrid. (Cena izleta: 69 €); noćenje.

12.Mar.                                4dan      MADRID – FRANKFURT – BEOGRAD
Doručak; napuštanje hotelskih soba do 12.00h; slobodno vreme za individualne aktivnosti; transfer do aerodroma u 14.00h; polazak aviona za Frankfurt u 17.20h – let LH1115; dolazak u Frankfurt u 20.00h; nastavak leta za Beograd u 21.45h – let LH1410; dolazak u Beograd u 23.30h.                         KRAJ PROGRAMA

 

CENA JE IZRAŽENA U EUR PO OSOBI

Hotel Usluga U 1/2 U 1/1 3. osoba
RAFAEL VENTAS 4* BB 295 385 280

 

Cena putovanja uključuje: povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Madrid-Beograd preko Minhena i Frankfurta kompanijom Lufthansa, 3 noćenja sa doručkom u izabranoj sobi u hotelu Rafael Ventas 4* (doručak – švedski sto), sve transfere prema programu putovanja, panoramsko razgledanje grada sa licenciranim turističkim vodičem i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 175 Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), ulaznicu za utakmicu, fakultativne izlete, međunarodno putno osiguranje, gradsku boravišnu taksu (plaća se na licu mesta) i individualne troškove putnika.

Napomena: ulaznicu za utakmicu je moguće uplatiti u agenciji. Za sve dodatne informacije pozvati 011/ 4048 570.

 

OPIS HOTELA:

RAFAEL VENTAS HOTEL 4* – C/ Alcalá, 269 28027, Madrid                                              www.rafaelhoteles.com

Hotel se nalazi u jednoj od najpoznatijih madridskih ulica Calle de Alcala, u širem centru grada. U neposrednoj blizini hotela je metro stanica „El Carmen“ pa se do strogog centra Madrida može brzo i lako stići.  Hotel raspolaže sa 111 soba (površine oko 25 m²). Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, balkon, SAT TV, sef, mini bar, telefon, internet priključak. Usluga: noćenje sa doručkom, po principu švedskog stola. Najbliža stanica metroa se nalazi na 50m od hotela – El Carmen (linija 5 – zelena).

Način i uslovi plaćanja:

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Kreditima poslovnih banaka.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ZA REALIZACIJU PROGRAMA POTREBNO JE MINIMUM 20 PUTNIKA

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 2 od 13.02.2017.