UNICAJA MALAGA - KK CRVENA ZVEZDA MTS - 07.01 2019.

 

7Days EuroCup 2018/19, 2nd Round

UNICAJA MALAGA – KK CRVENA  ZVEZDA MTS

7./ 08.JAN.2019

3 dana / 1 noćenje,

DIREKTAN ČARTER LET

 

PDF UNICAJA – KK CRVENA ZVEZDA


Malaga je smeštena na krajnjem jugu Španije i drugi je po veličini grad u pokrajini Andaluzija. Takođe je glavni grad provincije Malaga. Prostire se na obalama dve reke, Gvadalmendina i Gvadalorse, koje se ulivaju u Sredozemno more. Malaga je rodni grad čuvenog slikara Pabla Pikasa ali i glumca Antonia Banderasa. Oko 300 sunčanih dana godišnje, kilometri peščanih plaza, prelepa luka, blaga klima i prijateljski karakter stanovništva glavni su razlozi zbog kojih je Malaga prepuna turista tokom cele godine. Malaga raspolaže nekim od najsvetlijih primeraka stare arhitekture – od Rimskog amfiteatra iz 1.veka p.n.e., preko mavarske tvrđave, do barokne katedrale. Odlična gastronomska ponuda temelji se na uobičajenim andaluzijskim specijalitetima, pre svega raznolikim tapasima, ali i morskim plodovima  i odličnim vinima.


Program putovanja:

7. Jan 1.dan     BEOGRAD – MALAGA

Polazak aviona za Malagu – u 14h00, jet – JU3360; dolazak u Malagu oko 17:35 ; Transfer do hotela; Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje.

08.Jan.                  2.dan     MALAGA

Doručak; Slobodno vreme za individualne aktivnosti; Napuštanje hotelskih soba u 12h00 (postoji mogućnost doplate za kasnu odjavu iz sobe); Transfer na utakmicu 2. Kola Top 16 faze Euro Cup-a, koja se igra u sportskoj dvorani  Palacio de Deportes José Maria Carpena između ekipa Unicaja Malaga I KK Crvena Zvezda MTS sa početkom u 20h45; Nakon utakmice transfer do aerodroma u Malagi.

09.Jan.                  3.dan     MALAGA –  BEOGRAD

Polazak aviona – JU3361 za Beograd u 01h20. Dolazak u Beograd oko  04h35. KRAJ PROGRAMA


 

CENA JE IZRAŽENA U EUR PO OSOBI

Hotel Usluga U 1/2 U 1/1
Hilton Garden Inn 4* BB 299 349

 

Cena putovanja uključuje: čarter let na relaciji Beograd-Malaga-Beograd, 1 noćenje sa doručkom u hotelu Hilton Garden Inn ili sličnom, (doručak – švedski sto), transferi od aerodroma do hotela, od hotela do sportske hale kao i od sportske hale do aerodrome, aerodromske takse i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: ulaznicu za utakmicu – oko 30 eur, međunarodno putno osiguranje, gradsku boravišnu taksu (plaća se na licu mesta) i individualne troškove putnika.

 

ULAZNICE:

Ulaznice za utakmicu je moguće kupiti posredstvom agencije isključivo uz paket aranžman. Za više informacija možete nas kontaktirati na 011 4048 570 / 011 4048 571  ili putem e-maila: info@championstravel.rs

 

OPIS HOTELA:

Hilton Garden Inn Malaga 4* Avenida Velazquez 126, Malaga

Ovaj moderan hotel se nalazi  u blizini metro stanice Puerta Blanco odskle se lako stiže do centra grada. Sve sobe su prostrane (24m²) sa sopstvenim kupatilom i fenom za sušenje kose, sefom, mini barom, Sat Tv,  telefonom I WiFi konekcijom. U okviru hotela se nalaze restoran, bar, biznis centar sa salama za sastanke, mini market, fitness sala, otvoreni bazen.

NAČIN PLAĆANJA:

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

Plaćanje je moguće:

  • gotovinski – uplata u celosti, prilikom rezervacije.
  • preko računa
  • Kreditnim karticama

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. OVO PUTOVANJE JE INDIVIDUALNO I ZA REALIZACIJU PROGRAMA NIJE POTREBAN MINIMUM PUTNIKA.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 01.01.2019.