VALENCIA BASKET - KK CRVENA ZVEZDA MTS - 15.01.-17.01.2019.

 7Days EuroCup 2018/19, 3rd Round

VALENCIA BASKET – KK CRVENA  ZVEZDA MTS

15.01. – 17.JAN.2019

3 dana / 1 noćenje,

DIREKTAN ČARTER LET

 

PDFVALENCIA – KK CRVENA ZVEZDA


Valensija je smeštena na istoku Španije, na obali Sredozemnog mora. Predstavlja treći grad po veličini u Španiji i sa svojih 810.000 stanovnika glavni je grad Valensijanske španske pokrajine i provincije Valensija. Na području Valensije preovladava mediteranska klima, sa veoma toplim letima, i blagim zimama. Valensiju je osnovao Decim Junije Brut 137. godine pre nove ere, pod imenom Valentia Edetanorum. Kasnije pada u ruke Vizigota pa Mavara, Španaca pa ponovo Mavara, da bi je konačno osvojio aragonski kralj Jakov I Aragonski. Valensija je, nakon što su je zauzeli Španci, ubrzo postala jedan od trgovačkih centara Mediterana. Danas je Valensija jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na mapi Španije.


Program putovanja:

15.Jan                    1.dan     BEOGRAD – VALENSIJA

Polazak aviona za Valensiju – u 14h00, jet – JU3362; dolazak u Valensiju oko 16:05 ; Transfer do hotela; Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; noćenje.

16.Jan.                  2.dan     VALENSIJA

Doručak; Slobodno vreme za individualne aktivnosti; Napuštanje hotelskih soba u 12h00 (postoji mogućnost doplate za kasnu odjavu iz sobe); Transfer na utakmicu 3. Kola Top 16 faze Euro Cup-a, koja se igra u sportskoj dvorani  Pabellon Fuente de San Luis između ekipa Valencia Basket I KK Crvena Zvezda MTS sa početkom u 20h45; Nakon utakmice transfer do aerodroma u Valensiji.

17.Jan.                  3.dan     VALENSIJA –  BEOGRAD

Polazak aviona – JU3363 za Beograd u 01h20. Dolazak u Beograd oko  04h15. KRAJ PROGRAMA

 

CENA JE IZRAŽENA U EUR PO OSOBI

Hotel Usluga U 1/2 U 1/1
Eurostars Rey Don Jaime 4* BB 309 349
Expo Hotel Valencia 3* BB 299 335

 

Cena putovanja uključuje: čarter let na relaciji Beograd-Valensija-Beograd, 1 noćenje sa doručkom u izabranom hotelu, (doručak – švedski sto), transferi od aerodroma do hotela, od hotela do sportske hale kao i od sportske hale do aerodrome, aerodromske takse i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: ulaznicu za utakmicu – oko 30 eur, međunarodno putno osiguranje, gradsku boravišnu taksu (plaća se na licu mesta) i individualne troškove putnika.


ULAZNICE:

Ulaznice za utakmicu je moguće kupiti posredstvom agencije isključivo uz paket aranžman. Za više informacija možete nas kontaktirati na 011 4048 570 / 011 4048 571  ili putem e-maila: info@championstravel.rs


OPIS HOTELA:

Eurostars Rey Don Jaime 4* Avenida de Baleares, 2, Camins al Grau, 46023 Valensija, Španija

Hotel se nalazi  u blizini centra grada, pored reke Turije I čuvene Palate muzike. Raspolaže sa ukupno 319  prostranih soba (24m²) sa sopstvenim kupatilom i fenom za sušenje kose, sefom, mini barom, Sat Tv,  telefonom i WiFi konekcijom. U okviru hotela se nalaze restoran, bar, biznis centar sa salama za sastanke, mini market, fitness sala, otvoreni bazen.

Expo Hotel Valencia 3* – Avenida Pio XII 4, Valencia, Valencia, Španija

Hotel Expo Valencia je udaljen 5 minuta vožnje metroom od centra grada, a stanica metroa Turija (Túria) nalazi se ispred samog ulaza u hotel. Sobe u hotelu Expo Valencia su svetle i funkcionalne, a opremljene su klima-uređajem i podnim pločicama. Sadrže TV sa satelitskim kanalima i funkcionalno kupatilo sa toaletnim priborom. U hotelskom restoranu La Mandarina služe se jela mediteranske kuhinje, uključujući tipičnu valensijsku paelju. Gosti mogu uživati u pićima na otvorenoj terasi ili u elegantnom piano baru.


NAČIN PLAĆANJA:

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

Plaćanje je moguće:

  • gotovinski – uplata u celosti, prilikom rezervacije.
  • preko računa
  • Kreditnim karticama

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. OVO PUTOVANJE JE INDIVIDUALNO I ZA REALIZACIJU PROGRAMA NIJE POTREBAN MINIMUM PUTNIKA.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 01.01.2019.