ATP MASTERS U RIMU 2020

ATP Masters u Rimu 2019 - PDF Program putovanja - cen1

 

RIM

RIM - MASTERS 2020. "Internazionali BNL d'Italia"

 

15.05.-18.05.2020.

4 DANA/3 NOĆI

Individualno putovanje  

Ako ste ljubitelj tenisa i ako verno partite našeg najboljeg sportistu, ovo putovanje pružiće vam priliku da to učinite uživo, i to u večnom gradu - Rimu. Rim Masters je muški i ženski teniski turnir, i jedan od najpersetižnihih koji se igra na zemljanoj podlozi, odnosno šljaci. Osim u belom sportu, iskoristite priliku da uživate u gradu koji zaista pruža mnogo. Provedite slobodno vreme u šetnji, razgledanju brojnih znamenitosti, šopingu ili se prepustite čarima mediterasnke kuhinje… Jednostavno, uživajte u Rimu!

 

Program putovanja:

15.05.2020.                            1. dan                     BEOGRAD – RIM

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 09h30; Polazak aviona za Rim, 11h40 – let AZ 591; Dolazak u Rim u 13h15; Transfer do hotela (u sopstvenoj organizaciji). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

16.05.2020.                            2. dan                     RIM                                                                       

Doručak. Individualni odlazak na mečeve ATP Masters turnira, u okviru kompleksa Foro Italico. Prema programu turnira, 16. maja se igraju polufinalni mečevi. Ulaznice se mogu kupiti za dnevni ili večernji termin (dnevni sa početkom u 11h00, za muško polufinale I 2 meča ženskog polufinala; ili večernji od 19h00 – za drugo muško polufinale i polufinale dublova). Povratak u hotel u sopstvenoj organizaciji. Noćenje.

17.05.2020.                            3. dan                      RIM                                        

Doručak. Nakon toga, individualni odlazak na finale Masters turnira (muško i žensko finale), sa početkom u 11h00. Povratak u hotel u sopstvenoj organizaciji. Noćenje..

18.05.2020.                            4. dan                      RIM – BEOGRAD                                   

Napuštanje hotelskih soba rano ujutru i transfer do aerdoma u sopstvenoj organizaciji. Polazak aviona za Beograd u 09.15h– let AZ 592. Dolazak u Beograd u 10.50h. KRAJ PROGRAMA.

 

*  Ponuđeni program je predlog aranžmana, u okviru kog možemo korigovati broj dana, smeštaj i ostale usluge na destinaciji, prema individualnim željama ili organizovati privatni transfer od/do aerodroma na vaš zahtev.

 

CENA PO OSOBI, U EURIMA

  Hotel Usluga 15.05.2020./18.05.2020. 4 dana/ 3 noćenja
1/2 1/1
STROMBOLI 3* BB 425 555
APHRODITE 4* 490 625

  * Legenda: 1/2 dvokrevetna, 1/1 jednokrevetna soba, BB – noćenje sa doručkom.

Cena putovanja uključuje:

Povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Rim-Beograd kompanijom Alitalia (F klasa-Alitalia), sa uključenim prtljagom od 23kg, aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 80  Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), 3 noćenja sa doručkom u hotelu po izboru, troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje:

Transfere aerodrom-hotel-aerodrom, transfere do kompleksa Foro Italico, boravišna i komunalna gradska taksa koja se plaća na recepciji, obroke van navedene usluge u izabranom hotelu, ulaznice za ATP / WTA Masters, fakultativne izlete, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

Važene napomene:

  • Ulaznice za mečeve Masters turnira u Rimu, moguće je uplatiti u agenciji. Informacije na telefon: 011 4048 571, 063 306 995.
  • Raspored mečeva na Centralnom terenu:
  • Kupljene ulaznice nisu podložne refundaciji i usled eventualnog naknadnog odustanka od putovanja.
  • Realizacija aranžmana po navedenim cenama ne zavisi od broja prijavljenih putnika već od raspoloživosti slobodnih mesta na traženim letovima (F klasa,). Ukoliko na pomenutoj klasi nema raspoloživih mesta agencija zadržava pravo promene cene aranžmana.
 

OPIS HOTELA: 

Hotel Stromboli 3* - http://www.hotelstrombolirome.com/

Nalazi se na samo 100 metara od rimske železničke stanice Termini u ulici Via Marsala. Sve sobe su klimatizovane i imaju  televizore sa satelitskim kanalima. Na samo 100 metara od hotela Stromboli staju autobusi, vozovi, taksi i metro. Ulica Via Nacionale, glavna ulica za šoping, nalazi se na 5 minuta hoda. U sobama je na raspolaganju internet. Doručak može biti poslužen u sobi ili u prostranoj hotelskoj trpezariji. U ovoj oblasti se nalazi mnoštvo barova i restorana .

Hotel Aphrodite 3* http://www.hotelaphrodite.com/

Pored krovne terase sa pogledom na Rim, hotel Aphrodite nudi sobe sa sopstvenim kupatilom i besplatnim bežičnim internetom. Objekat se nalazi pored rimske železničke stanice Termini, odakle možete metroom brzo stići do Španskih stepenica i Vatikanskih muzeja. Sve sobe u hotelu Aphrodite krase dekor u pastelnim bojama i drveni podovi. Smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa mozaik pločicama i mermernim podom. U hotelu se služi kontinentalni doručak. Hotel je smešten u prometnoj ulici Marsala, u kojoj se nalaze kafei, tradicionalni restorani i restorani raznih nacionalnih kuhinja. Do Univerziteta Sapijenca i Opere stiže se za 15 minuta hoda.

    

NAČIN PLAĆANJA:

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski
  • Platnim karticama (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 7 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ZA REALIZACIJU PROGRAMA NIJE POTREBAN MINIMALNI BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 24 SATA PO UPLATI AKONTACIJE

 

  • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta-pasoše i njihovu validnost.
  • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
  • Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 323/2020, kategorija A25. 

Cenovnik br. 1, 04.02.2020.

"Internazionali BNL d'Italia" je prestižni teniski turnir za muškarce i žene. Ovaj turnir se održava u Italiji, tačnije u Rimu, tereni se nalaze u okviru kompleksa "Foro Italico". U konkurenciji tenisera ovaj turnir je deo Masters 1000 serije a kod teniserki jedan je od turnira Premijer 5 serije.  Ovaj turnir ima ogromnu tradiciju, počeo je 1930. a zanimljivo je da je prvih pet godina igran u Milanu. Kod dama je bila jedna pauza, preseljen je iz Rima u Peruđu 1981.g. a 1986. nije ni održan, da bi se naredne godine vratio na staro odredište, terene Foro Italika. U periodu od 1936-1949 nije se održavao turnir a onda je nastavljen. Deo open ere postao je 1969. godine. Dugo su se organizatori opirali da spoje muški i ženski turnir, ali kada se to konačno dogodilo 2011. ispostavilo se da je pun pogodak (ranije su Rim i Madrid igrani naizmenično). Turnir se igra na šljakastoj podlozi i poslednji je veliki turnir kao priprema za najveći Grand Slam na šljaci, Roland Garros. Kompleks je dizajnirao italijanski arhitekta Enrico Del Debbio, početkom 1920. g, a konačno je završen za Olimpijske igre 1960. g.Nekadašnji “Foro Musolini” (u prevodu Musolinijev forum), predstavlja kompleks od nekoliko terena, uključujući i dom fudbalera Rome i Lacija - stadion “Olimpiko” i plivački centar sagrađen za potrebe olimpijade 1960- g. Sam teniski centar broji 11 terena, od kojih se osam koristi za turnire, a tri samo za treninge. Za sada postoje tri stadionska terena, od kojih se kao najveći izdvaja “Kampo centrale”, koji je renoviran 2010. godine i sada može da primi čak 10.400 gledalaca. Drugi teren nosi ime po najslavnijem italijanskom teniseru Nikoli Pijetranđeliju i prima 3500 gledalaca. Igrači obožavaju ovaj turnir, klima je izuzetno prijatna, svaki meč ima veliku posetu i italijanska publika poseduje veliko poznavanje tenisa i poštovanje prema gladijatorima ovog sporta.