MADRID - ATP MASTERS 2017.

TENIS

ATP MASTERS – MADRID 2017.

11. MAJ – 15. MAJ 2017.
 5 dana / 4 noći

– Individualno putovanje –

VODIMO VAS NA FINALE MASTERSA U MADRIDU!

pozadina2a

Madrid se nalazi u srcu Španije na 665 metara nadmorske visine (glavni grad sa najvećom nadmorskom visinom u Evropi). Smešten je na obali male reke Manzanares i pripada istorijskom predelu Kastilje. Iako relativno mlad, može se pohvaliti izuzetno bogatom istorijom i kulturno-istorijskim nasleđem. Njegovi dvorci, muzeji, široke ulice i prelepi trgovi nude bezbroj zanimljivosti i privlače milione turista: Palacio Real – Kraljevska palata, danas muzejski prostor sa impresivnim zbirkama slika, porcelana, satova, fresaka, Stradivarijevih violina, Prado muzej sa preko 7.500 umetničkih dela među kojima su i dela Velaskeza, El Greka, Goje, Ticijana, Botičelija, Plaza Mayor – jedan od najlepših evropskih renesansnih trgova, Puerta del Sol – trg sa koga se računaju sve udaljenosti u Španiji, El Retiro park…

Program putovanja:

 11.05.2016.                           1. dan                     BEOGRAD – MINHEN – MADRID

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 11.00h; Polazak aviona za Madrid, preko Minhena u 13h10 – let LH1723; Dolazak u Minhen u 14h40h; Nastavak leta za Madrid, let LH1804 u 15h25, dolazak u Madrid u 17h55. Transfer do hotela (u sopstvenoj organizaciji). Smeštaj u hotel. Noćenje.

 12.05.2016.                          2. dan                     MADRID

Fakultativni odlazak na mečeve Masters turnira ili individualne slobodne aktivnosti. Ukoliko budete rešili da idete u obilazak madrida, predlažemo da obiđete: Kraljevsku palatu (Palacio Real de Madrid) – zvanična rezidencija kraljevske porodice, najveća palata po površini u Evropi, sagrađena u 18. veku po nalogu kralja Filipa V; Muzej Prado (Museo Nacional del Prado) – jedan je od najposećenijih muzeja na svetu. Nacionalni muzej španske umetnosti ima jednu od najboljih zbirki evropske umetnosti i remek-dela najpoznatijih španskih i evropskih umetnika. Trg Major (Plaza Mayor) – centralni trg grada; Kapija sunca (Puerta del Sol) – jedna od kapija na gradskim zidinama koja potiče iz 15. veka, dobila je naziv zbog svoje okrenutosti ka istoku. Trg Espanja (Plaza de España) – veliki trg sa kamenim spomenikom posvećenim piscu Migelu de Servantesu Saavedri i dva bronzana spomenika posvećena njegovim književnim junacima, Donu Kihotu i Sanči Pansi. Stadion Santijago Bernabeu (Estadio Santiago Bernabéu) – jedan od najpoznatijih fudbalskih stadiona na svetu, otvoren 14. decembra 1947. godine, u vlasništvu je fudbalskog kluba Real Madrid. Noćenje.

 13.05.2016.                            3. dan                     MADRID

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na mečeve Masters turnira. Noćenje.

 14.05.2016.                            4. dan                     MADRID

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na finale Masters turnira. Noćenje.

 15.05.2016.                            5. dan                     MADRID – MINHEN – BEOGRAD

Napuštanje hotelskih soba i transfer do aerdoma u sopstvenoj organizaciji. Polazak aviona za Minhen u 07h35– let LH1807. Dolazak u Minhen u 10h05. Nastavak leza za Beograd u 11h00, let LH1722. Dolazak u Beograd, na aerodrom „Nikola Tesla“ u 12h30.  KRAJ PROGRAMA.

*  Ponuđeni program je predlog aranžmana, unutar kog možemo korigovati broj dana, smeštaj i ostale usluge na destinaciji, prema vašim željama ili organizovati privatni transfer od/do aerodroma na vaš zahtev.

 

 CENA PO OSOBI, U EURIMA

Hotel Usluga 11. MAJ -15. MAJ 2017.
1/2 1/1
CITY HOUSE FLORIDA NORDE 4* ILI BB 289 € 425 €
RAFAEL VENITAS 4*

                                                 * Legenda: 1/2 dvokrevetna, 1/1 jednokrevetna soba, BB – noćenje sa doručko

Cena putovanja uključuje:
Povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Madrid-Beograd kompanijom Lufthansa (Q klasa-Lufthanasa), 4 noćenja sa doručkom u hotelu po izboru, troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje:
Aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 219  Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), transfere aerodrom-hotel-aerodrom, ulaznice za ATP / WTA Masters, fakultativne izlete, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.


Važne napomene:

  • Ulaznice za mečeve Masters turnira u Madridu, moguće je uplatiti u agenciji. Informacije na telefon: 011 4048 570, 011 4048 571, 063 306 365, 063 306 995.
  • Realizacija aranžmana po navedenim cenama ne zavisi od broja prijavljenih putnika već od raspoloživosti slobodnih mesta na traženim letovima (Q klasa,). Ukoliko na pomenutoj klasi nema raspoloživih mesta agencija zadržava pravo promene cene aranžmana.

 

OPIS HOTELA:

RAFAEL VENTAS HOTEL 4* – C/ Alcalá, 269 28027, Madrid                                              www.rafaelhoteles.com

Hotel se nalazi u jednoj od najpoznatijih madridskih ulica Calle de Alcala, u širem centru grada. U neposrednoj blizini hotela je metro stanica „El Carmen“ pa se do strogog centra Madrida može brzo i lako stići.  Hotel raspolaže sa 111 soba (površine oko 25 m²). Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, balkon, SAT TV, sef, mini bar, telefon, internet priključak. Usluga: noćenje sa doručkom, po principu švedskog stola. Najbliža stanica metroa se nalazi na 50m od hotela – El Carmen (linija 5 – zelena).

CITY HOUSE FLORIDA NORTE   3+*                                                                                http://en.hotelfloridanorte.com 

Hotel  Florida Norte se nalazi u blizini Kraljevske palate u centru Madrida, preko puta stanice metroa Principe Pío. U blizini hotela nalazi se tržni centar, prodavnice i restorani. Stanica metroa nalazi se prekoputa hotela. Od hotela Florida Norte do Ulice Gran Via i Španskog trga može se stići pešice za samo 10 minuta. Park Kampo del Moro je udaljen 200 metara. Gostima su na raspolaganju restoran, bar, kongresne sale, 24 časa recepcija, soba za prtjag, prodavnica suvenira. Sobe su klimatizovane, jednostavno i praktično uređene. Svaka soba sadrži sef, TV, radio, pisaći sto i potpuno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.


NAČIN PLAĆANJA:

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 7 dana pre polaska ili do popune mesta. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014. 

Cenovnik br. 1, od 31.01.2017.

 Yuta_Garancija putovanja 2017_RGB

Garancija putovanja u visini od 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0103/2017 od 25.01.2017. godine, aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU „YUTA“, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa br. 300055110 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

ATP MADRID MASTERS U MADRIDU 2017 TENIS