PARIZ - ROLAND GARROS 2016

PARIZ

 

ROLAND GARROS 2016

 

Polazak 03.Juna, 4 dana/3 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI PROGRAM

 

pozadina2a

PARIZ – grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž ,Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr- slikarska meka, i Pigal – najživlja četvtr sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz.  Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova. PARIZ je grad, koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i Vi zašto je to tako.


 

Program putovanja:

03.Jun                    1. dan                    BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 05.00h; Polazak aviona za Pariz u 06.40h – let JU 310; Dolazak u Pariz u 09.15h; transfer do hotela; Smeštaj u hotel; Odlazak do Rolan Garosa i posmatranje polufinalnih mečeva turnira u muškoj konkurenciji. Povratak u hotel. Noćenje.
04.Jun                    2. dan                    PARIZ                                                                                                                              doručak
Doručak; Slobodno vreme za individualne aktivnosti i fakultativne izlete ili odlazak do Rolan Garosa i posmatranje finala turnira u ženskoj konkurenciji; povratak u hotel; Noćenje.
05.Jun                    3. dan                    PARIZ                                                                                                                              doručak
Doručak; Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak do Rolan Garosa i posmatranje finala turnira u muškoj konkurenciji; povratak u hotel; Noćenje.
06.Jun                    4. dan                    PARIZ – BEOGRAD                                                                                                      doručak
Doručak; slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Napuštanje hotelskih soba u ranim jutarnjim časovima i transfer do aerodroma. Polazak aviona za Beograd u 10.10h – let JU 311; dolazak u Beograd u   12.35h. KRAJ PROGRAMA.


 

 

CENA IZ TABELE PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM U EUR:

HOTEL / KATEGORIJA / LOKACIJA  03. JUN – 06.JUN

4 dana / 3 noćenja

GRAND HOTEL DU HAVRE 3* 1/2 3.ležaj / 4.ležaj 1/1
Standardna soba 449 435            420 580
BEST WESTERN RONCERAY  3* 1/2 3.ležaj / 4.ležaj 1/1
Standardna soba 499 459           439
MAYFAIR  4* 1/2 3.ležaj / 4.ležaj 1/1
Standardna soba 599 799
Superior soba 659
Deluxe soba 749    639                –

 


Cena putovanja uključuje: trenutno dostupnu individualnu avio kartu na relaciji Beograd-Pariz-Beograd kompanijom Airserbia, 3 noćenja sa doručkom u izabranoj sobi u izabranom hotelu (doručak – švedski sto), troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 119 Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), transfere aerodrome-hotel-aerodrom u Parizu, ulaznice za Rolan Garos, fakultativne izlete, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

Napomena: u cenu aranžmana je uračunata individualna avio karta po trenutno dostupnim cenama (kombinacija E i U ekonomske podklase). U slučaju da u trenutku kupovine pomenuta tarifa nije dostupna, agencija će obezbediti prvu sledeću dostupnu tarifu uz doplatu od strane putnika.


ULAZNICE:

Agencija za svoje putike obezbeđuje ulaznice za Roland Garros. Cena zavisi od trenutne raspoloživosti o čemu se možete informisati preko e-maila info@championstravel.rs ili telefona 011 4048 570


OPIS HOTELA:

GRAND HOTEL DU HAVRE 3* 18,Rue d’Amsterdam , 75009 , Paris                                                      www.havrehotel.com
Hotel idealno lociran i poseduje 81 sobu, svaka ima TV, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatila sa kadom/tuš i fenom za sušenje kose a neke su klimatizovane. Idealan položaj, svega 100m od robnih kuća (Printemps i Galeries Lafayette), 250m od Opere Garnier, 400m od trga Konkord i Jelisejskih polja. Sve zajedničke prostorije (recepcija, 2 veća salona sa jednim barom, sala za doručak, sala za konferencije) renovirane, modernizovane 2007. a poslednje renoviranje soba je izvršeno 1998. Doručak je po principu švedskog stola ali bez suhomesnatih proizvoda.

BW RONCERAY OPERA 3* – 10, boulevard Montmartre, 75009 Paris.                www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr
Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku, sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre, blizu Opere Garnier, muzeja Luvr, trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka od njih poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom/tušem i fen za kosu a u sklopu hotela su i 6 sala za konferenciju, restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera. Doručak je po principu švedskog stola.

HOTEL MAYFAIR 4*3, rue Rouget de Lisle, 75001 Paris                                                           www.paris-hotel-mayfair.com
Hotel sa izvanrednom lokacijom, nalazi se  u elitnom delu Pariza u blizini trga Concorde i muzeja Luvr. Raspolaže 40 soba (Single, Classic, Superior, De Luxe, Family room) i 7 junior suite a svaka soba poseduje kupatilo sa fenom za sušenje kose, klima uređaj, minibar, TV, WiFi, telefon. Gostima na raspolaganju su sala za sastanke, bar, room service, recepcija, sefovi kod recepcije. Doručak je po principu švedskog stola.


NAČIN PLAĆANJA:

  • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • platnim karticama
  • preko računa
  • kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.


KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ZA REALIZACIJU PROGRAMA NIJE POTREBAN MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA JER SE RADI O INDIVIDUALNOM PROGRAMU.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

 Cenovnik br. 1 od 10.0306.04.2016.

Yuta_Garancija putovanja 2016_RGBa