Rim ATP MASTERS 2019.

TENIS

FINALE MASTERSA U RIMU 2019.

17.05.-20.05.2019

4 DANA/3 NOĆI

Individualno putovanje  

 

PDF ATP Masters u Rimu 2019 cen2

Ako ste ljubitelj tenisa i ako verno partite našeg najboljeg sportistu, ovo putovanje pružiće vam priliku da to učinite uživo, i to u večnom gradu – Rimu. Rim Masters je muški i ženski teniski turnir, i jedan od najpersetižnihih koji se igra na zemljanoj podlozi, odnosno šljaci. Osim u belom sportu, iskoristite priliku da uživate u gradu koji zaista pruža mnogo. Provedite slobodno vreme u šetnji, razgledanju brojnih znamenitosti, šopingu ili se prepustite čarima mediterasnke kuhinje… Jednostavno, uživajte u Rimu!


 

Program putovanja:

17.05.2019.                                           1. dan                     BEOGRAD – RIM

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 09h30; Polazak aviona za Rim, 11h35 – let AZ 591; Dolazak u Rim u 13h10; Transfer do hotela (u sopstvenoj organizaciji). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

18.05.2019.                                          2. dan                     RIM                                               

Doručak. Individualni odlazak na mečeve ATP Masters turnira, u okviru kompleksa Foro Italico. Prema programu turnira, 18. maja se igraju polufinalni mečevi. Ulaznice se mogu kupiti za dnevni ili večernji termin (dnevni sa početkom u 11h00 ili večernji u 19h00). Noćenje.

19.05.2019.                                          3. dan                     RIM                                                                  

Doručak. Nakon toga, individualni odlazak na finale Masters turnira (muško i žensko finale), sa početkom u 11h00. Noćenje.

20.05.2019.                                          4. dan                     RIM – BEOGRAD                                                                      

Napuštanje hotelskih soba rano ujutru i transfer do aerdoma u sopstvenoj organizaciji. Polazak aviona za Beograd u 09.10h– let JU 592. Dolazak u Beograd u 10.45h. KRAJ PROGRAMA.

 *  Ponuđeni program je predlog aranžmana. Moguće je korigovati broj dana, smeštaj i ostale usluge na destinaciji, prema vašim željama ili organizovati privatni transfer od/do aerodroma na vaš zahtev. 

 

CENA PO OSOBI, U EURIMA

 

Hotel

Usluga 17.05-20.05.2019.

4 dana/ 3 noćenja

1/2 1/1
STROMBOLI 3* BB 325 € 365 €
APHRODITE 3+* 405 € 535 €
YES 3* 425 € 579 €

* Legenda: 1/2 dvokrevetna, 1/1 jednokrevetna soba, BB – noćenje sa doručkom.


Cena putovanja uključuje:

Povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Rim-Beograd kompanijom Alitalia (X,Q klasa), 3 noćenja sa doručkom u hotelu po izboru, troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje:

Aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 145  Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), transfere aerodrom-hotel-aerodrom, ulaznice za ATP / WTA Masters, fakultativne izlete, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.


Važene napomene:

  • Ulaznice za mečeve Masters turnira u Rimu, moguće je uplatiti u agenciji. Informacije na telefon: 011 4048 570, 011 4048 571, 063 306 365, 063 306 995.
  • Raspored mečeva:

atp masters u rimu

  • Kupljene ulaznice nisu podložne refundaciji i usled eventualnog naknadnog odustanka od putovanja.
  • Realizacija aranžmana po navedenim cenama ne zavisi od broja prijavljenih putnika već od raspoloživosti slobodnih mesta na traženim letovima (R klasa,). Ukoliko na pomenutoj klasi nema raspoloživih mesta agencija zadržava pravo promene cene aranžmana.

 


OPIS HOTELA:

 Hotel Stromboli 3* – http://www.hotelstrombolirome.com/

Nalazi se na samo 100 metara od rimske železničke stanice Termini u ulici Via Marsala. Sve sobe su klimatizovane i imaju  televizore sa satelitskim kanalima. Na samo 100 metara od hotela Stromboli staju autobusi, vozovi, taksi i metro. Ulica Via Nacionale, glavna ulica za šoping, nalazi se na 5 minuta hoda. U sobama je na raspolaganju internet. Doručak može biti poslužen u sobi ili u prostranoj hotelskoj trpezariji. U ovoj oblasti se nalazi mnoštvo barova i restorana u kojima se služi rimska kuhinja.

Hotel Aphrodite 3* http://www.hotelaphrodite.com/

Pored krovne terase sa pogledom na Rim, hotel Aphrodite nudi sobe sa sopstvenim kupatilom i besplatnim bežičnim internetom. Objekat se nalazi pored rimske železničke stanice Termini, odakle možete metroom brzo stići do Španskih stepenica i Vatikanskih muzeja. Sve sobe u hotelu Aphrodite krase dekor u pastelnim bojama i drveni podovi. Smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa mozaik pločicama i mermernim podom. U hotelu se služi kontinentalni doručak. Hotel je smešten u prometnoj ulici Marsala, u kojoj se nalaze kafei, tradicionalni restorani i restorani raznih nacionalnih kuhinja. Do Univerziteta Sapijenca i Opere stiže se za 15 minuta hoda.

YES HOTEL 3* – http://www.yeshotelrome.com/index.htm


 NAČIN PLAĆANJA:

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 7 dana pre polaska ili do popune mesta. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014. 

Cenovnik br. 2, od 01.03.2019.