LONDON

WIMBLEDON 2016.

5 dana/4 noćenja, avionom
Polazak: 07. Jul / 11. Jul 2016.

Individualni polazak

Wimbledon 2016 – Preuzmite program putovanja  PDF


London je glavni grad Engleske i Velike Britanije. Jedan je od najvažnijih svetskih poslovnih i finansijskih centara. Jedno je sigurno – u Londonu vam nikada ne može biti dosadno. Bilo da svoje vreme provodite u šopingu, obilasku muzeja ili drugih znamenitosti ili da uživate u nekom od mnogobrojnih restorana, London će vas svakako zadiviti. U Londonu nemojte propustiti da obiđete muzej voštanih figura Madame Tussauds, zatim Nacionalnu galeriju (The National Gallery), Big Ben I Trafalgar Square… London je prvi grad u svetu koji je bio domaćin Olimpijskoh igara tri puta. Bez sumnje, najpopularniji sport je fudbal i upravo u Londonu su neki od vodećih klubova poput Arsenala i Čelsija. Popularni su i ragbi , kriket, vaterpolo, i naravno tenis. Vimbldon (The Championship, Wimbledon) je najstariji i po mnogima najugledniji grend slem turnir u tenisu. Održava se svakog juna ili jula u Londonu, počev od 1877. godine a od kako je Otvoreno prvenstvo Australije prebačeno na tvrdu podlogu 1988. Godine, Vimbldon je jedini veliki turnir koji se još uvek igra na originalnoj podlozi – travi. Igraju se I muški i ženski mečevi u pojedinačnoj konkurenciji, kao i u parovima, I mešovitim parovima. Na Vimbldonskom turniru važe za sve igrače određena pravila ponašanja I oblačenja. Turnir je takođe poznat I po tome što nema sponzora za oglašavanje na terenima.


 

Program putovanja:

7. Jul 1. dan BEOGRAD – LONDON
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 08.30h; Polazak aviona za London u 10.25h – let JU 380; Dolazak u London u 12.305h; transfer (u opstvenoj organizaciji). Dolazak u hotel. Noćenje.

8. Jul 2. dan LONDON                                                                                                                            doručak
Doručak. Odlazak do Vimbldona i posmatranje polufinalnih mečeva turnira ili slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

9. Jul 3. dan LONDON                                                                                                                            doručak
Doručak; Odlazak do Vimbldona i posmatranje finala u ženskoj konkurenciji ili slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti; Noćenje.

10. Jul 4. dan LONDON                                                                                                                            doručak
Doručak; Odlazak do Vimbldona i posmatranje finala u muškoj konkurenciji ili slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti; Noćenje.

11.Jul                     5. dan    LONDON – BEOGRAD                                                                             doručak
Doručak; Napuštanje hotelskih soba do 09.30h. Transfer do aerodroma (u opstvenoj organizaciji).; Polazak aviona za Beograd u 13.30h – let JU 381; dolazak u Beograd u 17:10h. KRAJ PROGRAMA

 

CENA IZ TABELE PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM U EUR

HOTEL

Tip sobe

07.07-11.07.2016
1/2 1/1
Ibis Styles London Kensington 3* 545 € 853 €
Mayflower 4* 515 € 765 €

Cena putovanja uključuje:
Povratnu avio kartu na relaciji Beograd-London-Beograd kompanijom Air Serbia, 4 noćenja sa doručkom u hotelu (doručak – kontinentalni), sve transfere prema programu putovanja, troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje:
Aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 142 Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), transfere i ulaznice za Vimbldon, fakultativne izlete, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.


Napomena:

  • Ulaznice za sve mečeve na Vimbldonu moguće je uplatiti u agenciji. Informacije na telefon: 011 4048 570, 011 4048 571, 063 306 365, 063 306 995.
  • Realizacija aranžmana po navedenim cenama ne zavisi od broja prijavljenih putnika već od raspoloživosti slobodnih mesta na traženim letovima (Q klasa, AirSerbia). Ukoliko na pomenutoj klasi nema raspoloživih mesta Agencija zadržava pravo promene cene aranžmana.

VIZNI REŽIM:

Srpskim državljanima je potrebna viza za ulazak u Veliku Britaniju.

Informacije o viznom režimu: https://www.gov.uk/government/organisations/uk-visas-and-immigration

Za sve dodatne informacije oko viziranja: BRITANSKA AMBASADA BEOGRAD, Resavska 46, 11000 Beograd, Tel. 011 3060 900, 011/2645055, 011/3615660. Radno vreme ambasade od ponedeljka do četvrtka od 07:00h do 15:30h, petkom od 07:00h do 12:00h.


OPIS HOTELA:

Ibis Styles London Kensington 3*,  15-25 Hogarth Road London SW5 0QJ,  Earls Court
Hotel se nalazi nedaleko od Earl’s Court stanice metroa, ima direktne veze ka arerodromu Heathrow od koga je udaljen oko 22 km i ka centralnom Londonu od koga je udaljen oko 5 km. U blizini hotela se nalaze Prirodnjački muzej, muzej nauke, Royal Albert koncertna dvorana, Earls Court EXHIB. Hotel ima 115 soba, sve su klimatizovane i moderno opremljene. Imaju TV, besplatan WI Fi internet pristup, fen za sušenje kose, set za čaj i kafu, kupatilo.

Mayflower Hotel 4* 26-28 Trebovir Rd, Kensington and Chelsea, London, SW5 9NJ, United Kingdom / Earl’s Court station
Ovaj moderan i elegantan hotel, udaljen je oko 100m od Earl’s Court stanice metroa. Hotel ima 48 soba koje imaju SAT TV, telefon, set za čaj I kafu, sef, kupatilo. Hotel je klimatizovan, ima recepcju, salu za doručak, bar, lift, Wi-Fi internet pristup, sobu sa čitanje,  servis za pranje i peglanje veša, svoj parking koji se dodatno plaća.


NAČIN PLAĆANJA:

  • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • platnim karticama
  • preko računa
  • kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana,

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 20 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 02.06.2016.