ZIMSKI SKI-TENISKI KAMP (Jahorina)

ZIMSKI SKI-TENISKI KAMP

      SARAJEVO I JAHORINA

Polazak 06.02.2016., 8 dana / 7 noćenja, minibusom

ZA DECU SVIH UZRASTA I NIVOA TENISKOG ZNANJA

PDF Preuzmite program putovanja

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i saobraćajni centar, sa oko 530.000 stanovnika. Znamenitosti Sarajeva su mnogobrojne, a ističu se: Baščaršija (stari trgovački centar), Gazi Husrev-begova džamija, Ferhadija džamija, Carska džamija, Ali-pašina džamija, Morića Han, Sahat kula, Stara pravoslavna crkva, Pravoslavna Crkva Rođenja Presvete Bogorodice, Katolička katedrala Srca Isusovog, Sinagoga… Oko grada su i olimpijske planine: Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebević, koje su posebno tokom zimskih meseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz regiona.

Sportski olimpijski centar Jahorina, nalazi se na istoimenoj planini Jahorina na oko 30 km udaljenosti od centra grada. Najviši vrh planine je Ogorjelica, na nadmorskoj visini od 1916m. Tokom zimske sezone, Jahorina zna biti pokrivena sa preko 3 metra snežnog pokrivača i to u proseku 170 dana godišnje. Desetogodišnji prosek visine snežnog pokrivača u februaru iznosi 106 cm. Na Jahorini će vas dočekati preko 20km odlično pripremljenih skijaških staza sa 2 šestoseda, 4 ski lifta i 3 dvoseda, koja svakog sata mogu da prevezu preko 10 000 skijaša.

Program putovanja:

06.02.                   1.dan                    BEOGRAD – JAHORINA – SARAJEVO

Sastanak putnika u 06.00 kod teniskog kluba Step In; Polazak minibusa u 06.15h; vožnja kroz Srbiju i Bosnu i Hercegovinu sa usputnim pauzama; dolazak na Jahorinu oko 12.00h; skijanje i igre na snegu; u toku kasnog popodneva transfer do hotela u Sarajevu; smeštaj u hotel; večera; noćenje.

07.-10.02.            2.-5.dan               SARAJEVO – JAHORINA – SARAJEVO

Doručak; transfer minibusom do Jahorine; skijanje i igre na snegu; povratak u hotel; ručak; trening; večera; zabava; noćenje.

11.02.                   6.dan                    SARAJEVO – JAHORINA – SARAJEVO

Doručak; transfer minibusom do Jahorine; skijanje i igre na snegu; povratak u hotel; ručak; trening; večera; zabava; šetnja Sarajevom; noćenje.

12.02.                   7.dan                    SARAJEVO – JAHORINA – SARAJEVO

Doručak; transfer minibusom do Jahorine; skijanje i igre na snegu; povratak u hotel; ručak; završni turnir; večera; dodela priznanja I završna žurka; noćenje.

13.02.                   8.dan                    SARAJEVO – BEOGRAD

Doručak; polazak minibusa za Beograd; dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.     KRAJ PROGRAMA

 

CENA JE IZRAŽENA U EUR PO OSOBI

Hotel Usluga U 1/2 I 1/3
BM INTERNATIONAL 4* Pun pansion 450€

Važna napomena: U slučaju da dete ne putuje organizovanim prevozom (minibusom), cena kampa ostaje ista

 

 

 

Cena putovanja uključuje: prevoz minibusom na relaciji Beograd-Sarajevo-Beograd sa svakodnevnim transferima iz Sarajeva do Jahorine i nazad, smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetim sobama na bazi punog pansiona u hotelu BM International 4*, svakodnevne teniske treninge u Teniskom centru “Stup” pod nadzorom licenciranih trenera, svakodnevno čuvanje i nadgledanje dece, izlet do centra Sarajeva i Baščaršije, žurku iznenađenja i nagrade po završetku turnira, troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: troškove vezane za skijanje (skipass, iznajmljivanje ski opreme, instruktori skijanja), međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

 

Ponuda za roditelje:

Hotel Usluga Jednokrevetna Dvokrevetna
BM INTERNATIONAL 4* Pun pansion 275€ 240€
Polupansion 225€ 190€
Doplata za prevoz I transfere: 100€

 

Cena putovanja uključuje samo smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetim sobama na bazi punog pansiona u hotelu BM International 4*.

 

O kampu

Teniski klub “Step in” od 2016. godine uvodi novinu u svoju organizaciju teniskih kampova. Pored toga što već tradicionalno organizuje prolećne i letnje kampove, sada je u planu da i zimski kampovi postanu neizostavni deo celog programa. Ovaj zimski kamp u Sarajevu i na Jahorini će biti savršen spoj tenisa i svih onih snežnih aktivnosti koje deca vole (skijanje, sankanje, grudvanje) i namenjen je deci svih uzrasta i nivoa teniskog znanja. Prepodnevne aktivnosti će biti vezane za planinu, dok će u popodnevnim satima biti organizovani teniski treninzi. Treniraće se u Teniskom centru “Stup”, koji se nalazi u zapadnom delu Sarajeva, Ilidži. Treninzi će biti organizovani po grupama tako što će se prilagoditi svoj deci prema uzrastu i nivou znanja.  Smeštaj sa punim pansionom je obezbeđen u hotelu BM International****, koji se nalazi na samo 500 metara od Teniskog centra.

 

NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska

– platnim karticama

– preko računa

– kreditima poslovnih banaka

Za ovaj program Champions Travel osim svojih standardnih, omogućava i posebne uslove plaćanja na 4 rate i to:       1. rata                150€      do 25.10.2015.

  1. rata 100€      do 20.11.2015.
  2. rata 100€      do 20.12.2015. i
  3. rata 100€      do 25.01.2016. 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 25.10. ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

ZA REALIZACIJU PROGRAMA POTREBNO JE MINIMUM 20 PUTNIKA.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija  Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 24.09.2015.