terme-tuhelj-hotel-well-3  
 

Hotel Well 4 zvezdice

http://www.terme-tuhelj.hr/hr/smjestaj/hotel-well-14975

Savremeno opremljen hotel Well nudi raznoliku ponudu wellness programa i mnogo gastronomskih užitaka. Moderan kongresni centar smešten je u hotelu i pogodan je različite seminare i konferencije. Animacijski program je vrlo bogat a programi prilagođeni kako deci tako i celoj porodici. Hotel u svom sastavu ima 6 objekata u kojima se nalazi 264 dvokrevetnih soba, od toga 126 soba je u novoizgrađenim objektima a svih 138 u starom delu hotela je obnovljeno. U svim sobama je besplatan WiFi internet, sve sobe imaju klimu, sef, LED TV, mini bar, fen, moderan nameštaj. Hotel je podzemnim hodnicima povezan sa SPAeVita centroam, Svetom sauna i unutrašnjim bazenima Vodenog planeta. Hotel ima restoran, bar, a la carte restoran.  Hotelski sadržaj: teniski tereni, stoni tenis, mini golf, sauna/fitnes centar, solarijum, spa i wellness, masaža, najam bicikala, dečije igralište, animacija, parking. Hotelske usluge: 24h recepcija, soba za prtljag, bankomat, čuvanje dece, poslovni centar, faks/fotokopiranje, frizerski/kozmetički salon, suvenirnica...


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.