Hunguest Hotel Erkel Gyula 5  

HUNGUEST HOTEL ERKEL GYULA 3 zvezdice 4 zvezdice

www.hotelerkel.hunguesthotels.hu

Hunguest Hotel Erkel se nalazi pored tvrđave u Đuli, u Parku tvrđave, jedini sa ovakvom uslugom, gde uz samo jedan mantil za kupanje možete dobiti neposredan pristup u Banju tvrđave sa četiri zvezdice. Krilo hotela sa četiri zvezdice Dürer   (sa 173 standardnih dvokrevetnih soba, 5 apartmana, 4 junior suite sobe i 4 sobe za osobama sa invaliditetom), iz svojih pojedinih soba sa tuš-kabinama i terasama pruža predivan pogled na Park tvrđavu i jezero sa  čamcima. Svaka soba je klimatizovana, opremljena LCD televizorom, mini-barom, telefonom, Wi-Fi Internet priključkom i sobnim sefom. U krilu Munkácsy sa tri zvezdice se nalaze 97 standardnih dvokrevetnih soba, 23 prostrane superior sobe i 2 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. U restoranima Orchidea i Nostalgija pored domaćih ukusa, naše goste očekujemo i sa međunarodnim i lokalnim specijalitetima. Svih 8 sala za manifestacije pružaju mesto za konferencije, poslovne i privatne skupove, izložbe i venčanja za 20-300 osoba, u prvoklasnom ambijentu, sa profesionalnom poslugom! Ostale usluge: non-stop recepcija, sopstveni parking uz naplatu, narudžba taksija i ulaznica, besplatan Wi-Fi (u predvorju hotela i u zajedničkim prostorijama), iznajmljivanje biciklova, higijensko pranje, pranje-peglanje, sef, kreditna kartica, usluge se mogu platiti uz pomoć bonova „Széchenyi Pihenőkártya“. U velnes delu (Harmonija Velnes) gostima na raspolaganju stoje: aromatična parna kabina, finska i infra sauna, zabavni i bazen za uranjanje, zabavni tuš, teretana i slana soba, razne masaže (potpune i delimične masaže), JADE kamen od lave, JADE termo ležaji za masažu i Dermalife Spa Jet kabina za hidromasažu.


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.