helios1


 

Hunguest Hotel Helios 3 zvezdice superior

 

 www.hunguesthotels.com

Svetski poznata termalna banja, jezero Heviz je udaljeno svega 450 metara od hotela. Veličanstveni wellness park koji se prostire na 45.000 m2 sa dve zgrade. Hunguest Hotel Helios***superior i Hunguest Hotel Panorama*** iz susedstva svetski poznatog toplotnog jezera (udaljen 150 m) nudi dobrodošlicu, odmor, relaksaciju i razonodu za goste. Hotel je jedinstven u Hevizu jer je povezan toplom vezom sa svetski poznatim lekovitim centrom "Sveti Andrej". Medicinski centar možete koristiti pod nadzorom u skladu sa evropskim standardima, sa ozbiljnim, stručno osposobljenim medicinskim timom, gde se toplota koristi za otklanjanje muskulatorno-skeletnih i drugih zdravstvenih tegoba, kao i za preventivu.

Hunguest Hotel Helios*** superior - goste očekuje u zgradi Anna sa 150 klimatizovanih komfornih dvokrevetnih soba sa balkonima (kupatilo, WC, telefon, radio, TV, minibar, sef), sa 12 apartmana i u zgradi Benjamin sa 48 dvokrevetnih odnosno trokrevetnih soba. U wellness sektoru možete uživati u bazenima doživljaja, đakuziju, finskim i infra saunama sa bazenom za uranjanje, parnoj kabini, u Kneipp bazenu za gaženje, u škotskom tušu. Preventivni programi, različite masaže, wellness rituali mogu vam pomoći pri uvežbavanju zdravog načina života.


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.