hunguest-panorama-hotel_366_1_1280_720_5  

Hunguest Hotel Panorama  3 zvezdice 

 www.hunguesthotels.com

Svetski poznata termalna banja, jezero Heviz je udaljeno svega 450 metara od hotela. Veličanstveni wellness park koji se prostire na 45.000 m2 sa dve zgrade. Hunguest Hotel Helios***superior i Hunguest Hotel Panorama*** iz susedstva svetski poznatog toplotnog jezera (udaljen 150 m) nudi dobrodošlicu, odmor, relaksaciju i razonodu za goste. Hotel je jedinstven u Hevizu jer je povezan toplom vezom sa svetski poznatim lekovitim centrom "Sveti Andrej". Medicinski centar možete koristiti pod nadzorom u skladu sa evropskim standardima, sa ozbiljnim, stručno osposobljenim medicinskim timom, gde se toplota koristi za otklanjanje muskulatorno-skeletnih i drugih zdravstvenih tegoba, kao i za preventivu. Hunguest Hotel Panorama*** tokom cele godine očekuje goste željne isključenja, lečenja u neposrednom susedstvu (na 100 m) svetski poznatog Heviz lekovitog jezera. Hotel je smešten u srcu Heviza, u njegovoj blizini se nalaze korzo, bioskop, muzej, autobuska stanica. Leži na idealnom rastojanju od bitnijih znamenitosti i zanimljivosti Heviza. Kesthelj /Keszthely/ sa predivnim Feštetić /Festetics/ dvorcem i obala Balatona sa lukom nalazi se na svega 7 km udaljenosti. Frizerski salon, kozmetički tretmani, pedikir, manikir, program kineske prirodne medicine, infra sauna, razni vidovi masaža, rituali wellnesa, programi formiranja lika, solarijum očekuju goste željne ulepšavanja. Ljubitelji aktivnih izleta mogu sebi napraviti izbor od brojnih izletničkih i sportskih mogućnosti. Naše goste svake večeri u lobi baru zabavlja živa muzika, četvrtkom mađarsko ili operet veče.Ponude hotela tokom čitave godine ulepšavaju raznoliki programi, koncerti.


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.