hunguest_hotel_freya_1092  
 

Hunguest Hotel Freya 3 zvezdice

  http://www.hunguesthotels.hu/en/hotel/zalakaros/hunguest_hotel_freya/

Lociran u centru Zalakaroša, 50m od autobuske stanice, odmah uz Granit termalni zabavni park sa dosta unutrašnjih i spoljašnjih bazena, ispunjenih slajdovima. Hotel ima 162 sobe I sve sobe imaju balkon i mini bar. Gosti mogu pristupiti kupališnom kompleksu preko hodnika. Hotel nudi široku lepezu medicinskih tretmana.


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.