1280px-Palotaszallo  

Hunguest Hotel Palota 4 zvezdicesuperior

http://www.hunguesthotels.hu/en/hotel/lillafured/hunguest_hotel_palota/

Hotel Palota nalazi se u mestu Lilafured, na 10 km od Miškolca. Ovaj zamak u neorenesansnom stilu, izgrađen između 1927. i 1930. godine, okružen je vrtom i velikim parkom. Pogled na reku Sinvu i jezero Hamori još je upečatljiviji zahvaljujući žuborenju vodopada reke Sinve, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Hotel obnovljen 2009. godine nudi smeštaj u prostranim sobama i apartmanima. Hotel u svom sadržaju ima 21 apartman, od kojih su neki opremljeni sa dzakuzijem i/ili kaminom, 103 dvokrevethih soba, 8 junior dvokrevetnih soba. Svaka soba ima besplatan wi fi internet, sef, TV i mini bar. Hotel u svom sadržaju ima 2 restorana kraseni sa prekrasnim vitražima, letnju terasu, vinski podrum, dečije igralište, parking, pikado, stolove za bilijar.....U obnovljenom wellness delu gostima su na raspolaganju ,“tihi wellness“ finska sauna, slana soba, više vrsta masaža-uz doplatu, đakuzi, zatvoreni bazen i teretana.


 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.