Forras zgradaHUNGUEST HOTEL FORRAS 4 zvezdice

www.hotelforras.hunguesthotels.hu

Smešten na samo 10 minuta šetnje od centra Segedina, na obali reke i okružen bujnim zelenilom, ovaj hotel nalazi se na predivnoj lokaciji u Novom Segedinu. Na raspolaganju je mnoštvo sadržaja namenjenih poslovnim gostima i turistima. Nalazi se neposredno pored SPA centra i Napfényfürdő Aquapolis Szeged, koji poseduje bazene sa 9 tobogana u zatvorenom i 4 tobogana na otvorenom, termalna kupatila, saune, parno kupatilo i slanu kabinu. Hotel je sa ovim akva-parkom i Wellness & Spa centrum povezan natkrivenim prolazom.  Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi bar, restoran, kuglana, bilijar, igraonica za decu, frizerski salon, konferencijske sale. Hotel raspolaže sa ukupno 196 soba, od kojih su 162 dvokrevetne sobe ( 5 soba podesnih za prijem gostiju sa posebnim potrebama), 28 apartmana i 6 luksuznih apartmana. Sve sobe imaju klima uređaj, LCD TV, WIFI internet, minibar, sef, kupatilo sa fenom za sušenje kose i telefon.


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.