hunguest_hotel_pelion_1844  

Hunguest Hotel Pelion 4 zvezdicesuperior

http://www.hunguesthotels.hu/en/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion/

Hunguest Hotel Pelion se nalazi u centru grada, u 4 ha velikom parku, neposredno iznad pećine, koja nije samo lep prizor, već nudi i posebnu mikroklimu i lekoviti tretman. Hotel ima ukupno 228 soba, od čega 212 dvokrevetnih soba, 8 apartmana, 4 apartmana sa đakuzijem. Sve sobe imaju televizor, telefon, internet pristup i mini-bar, većina ima balkon. Hotel je u potpunosti klimatizovan. Hotel ima 2 skvoš terena, 2 otvorena teniska terena, fitnes sobu , mini golf , streljaštvo , đakuzi, termalni bazen, bazen za decu, saunu, infrasaunu, biosaunu, bazen za potapanje, otvoreni bazen, parno kupatilo, masaže, kozmetičara, aroma terapije, solarijum, termalni bazen. Lekovita voda izviru iz dubine od 224 metara, temperatura vode je 37°C.


Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska
  • Platnim karticama - (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express)
  • Preko računa – uplata na račun Champions Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije Champions Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.