FC Spartaks vs FK Crvena Zvezda

UEFA Champions League, First qualifying round , 1st leg

 

FC Spartaks vs FK Crvena Zvezda

Polazak 10.07.18. – 2 dana / 1 noćenje, avionom

DIREKTAN ČARTER LET

 

Porgram putovanja – FC Spartaks- FK Crvena Zvezda 10-11Jul 2018 -CEN BR. 1 (2)

Riga je glavni grad Letonije a sa oko 750.000 stanovnika predstavlja I najveći grad ne samo Letonije već i ostalih baltičkih zemalja. Nalazi se na Baltičkom moru, na obali reke Daugave. Grad je osnovan još 1201 godine. Najveći broj znamenitosti se nalazi u starom gradskom jezgru pod imenom Vecriga. Jurmala, odakle je i šampion Letonije FK Spartaks, zapravo predstavlje najpoznatije izletište stanovnika Rige i nalazi se na oko 40 minuta vožnje od grada.  Utakmica između FK Spartaksa i FK Crvena Zvezda će biti odigrana 11.Jula sa početkom u 19.00h na stadionu Skonto u Rigi. Stadion je izgrađen 2001. godine i ima kapacitet od 9,500 mesta.

Program putovanja:

10.Jul.    –   1.dan             BEOGRAD – RIGA

Sastanak učesnika putovanja na aerodromu ’Nikola Tesla’ u 08,00h; Polazak aviona za Rigu u 10.00h let JU3678; dolazak u Rigu oko u 13.10h; transfer do hotela; Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; u 18.30h transfer do stadiona Skonta na trening ekipe FK CRvena Zvezda; povratak u hotel; noćenje.

11.Jul.    –    2.dan            RIGA – BEOGRAD

Doručak; slobodno vreme za individualne aktivnosti; napuštanje hotelskih soba do 12.00h; u 17,30h transfer do Stadiona “Skonto” gde se sa početkom od 19.00h odigrava utakmica 1. Kola kvalifikacija UEFA Lige Šampiona između FK Spartaks Jurmala I FK Crvena Zvezda; nakon završetka utakmice transfer do aerodroma u Rigi; polazak aviona za Beograd oko 23.45h – let JU3679; dolazak u Beograd oko 00.55h. KRAJ PROGRAMA

crvena zvezda - RIGA

Cena putovanja uključuje: povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Riga -Beograd kompanijom AVIOLET, 1 noćenja sa doručkom u hotelu Radisson BLU Latvija (doručak – švedski sto), transfere prema programu i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje: aerodromske i ostale pripadajuće takse u iznosu od oko 46 Eur (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave), ulaznicu za utakmicu, kasnu odjavu iz sobe – late check out (doplata 55Eur po sobi), međunarodno putno osiguranje, individualne troškove putnika.

ULAZNICE:

Ulaznice je moguće kupiti posredstvom agencije isklučivo uz paket aranžman. Za informacije o cenama nas možete kontaktirati na 011 4048 570 ili na e-mail info@championstravel.rs

OPIS HOTELA:

Radisson BLU Latvija Hotel 4*

Hotel Radisson BLU Latvija je smešten u centru Rige, nedaleko od starog grada. Raspolaže sa ukupno 571 smeštajnom jedinicom. Svaka soba ima kupatilo, mini bar, sef, aparat za čaj I kafu, kablovsku TV, internet konekciju. Gostima su na raspolaganju recepcija, 2 restorana, 2 bara, wellness I SPA centar sa manjim bazenom, fitnes centar, sale za sastanke. Objekat je nepušački. Usluga: noćenje sa doručkom, po principu švedskog stola.

NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do 15 dana pre polaska

– platnim karticama

– preko računa

– kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 7 dana pre polaska ili do popune mesta.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. OVO PUTOVANJE JE INDIVIDUALNO I ZA REALIZACIJU PROGRAMA NIJE POTREBAN MINIMUM PUTNIKA.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencija Champions Travel.

Organizator Turistička agencija Champions Travel, licenca OTP broj 48/2014.

Cenovnik br. 1 od 04.07.2018.